Ostatnio edytowane przez macieknr1 ; 18.01.14 o 22:58
fajne te fotkimoże nie są doskonałe, pewnie nie są jeśli Saabor i Mirek54 zauważają niedostatki, ale mnie się podobają... a ta ostatnia seria wygląda jak z analoga i do tego bardzo ładnie wygląda...
a jak już zaliczyłes 3 z przodu, to życzę dobicia z powrotem do jedynki
167 wyszło przedziwnie, jakby głowa włożona w kontur na tle fototapety![]()
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Pewnie lampa + szalik oddzielający głowę od reszty w trochę nienaturalny sposób.
mi się podoba zdjęcie nr 164 - kolory świetne.
Co do mordowania czerni - wprawdzie ekran którego używam nie jest najwyższych lotów, ale z tym mordowaniem czerni coś jest. Duże powierzchnie zdjęć wyglądają u mnie na "zlane" ze sobą. Może to kwestia obróbki, nie wiem. Jeżeli Tobie to odpowiada to bym przy tym pozostał, bo zdjęcia w Twoim profilu są świetne.
Witam dziekuje tak to tylko zabawa i nauka z lampa. Foty na pewno nie sa doskonale wiem o tym ale nie zniecheca mnie to za bardzo chce opanowac wiecej technik by miec wiecej mozliwosci. Jest to cos nowego dla mnie a w terenie walczylem bez kabla,czy radiowego wyzwalacza pracowalem w trybie RC , kto prbowal ten wie ze nie jest to wcale takie proste :P .Jeszcze raz dziekuje i zapraszam ponownie moze dzis uda sie cos poswiecic po meczu Polski![]()
163 jest w starym filmowy klimacie i bardzo mi się podoba. Można by troszkę inaczej podejść do kadru, ale i tak fajnie to wyszło![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|