Zamieszczone przez
jck
Bez obrazy, ale co to zapaternalistyczne pytanie? Mnie mówi,że jesteś grafikiemkomputerowym. Ani ja ani Namor1, który prosi nas o pomoc niezamierzamy nimi być. Zacytuję go zatem dla jasności naszejrozmowy. A prosił:
„Ponieważdopiero zaczynam przygodę z obróbką zdjęć chciałbym prosić opolecenie najsensowniejszego oprogramowania. Wiem, że jest OlympusViewer, GIMP, Lightrum, Photoshop [nie bardzo wiem, czym się różniod poprzedniego oprócz ceny - ostatnia zaporowa].
Zależymi na tym oby program był w miarę prosty i intuicyjny, no i wpolskiej wersji językowej.„.
To teraz ja mam pytanie. W świetletego co powyżej, tak z ciekawości, odpowiedz jak to co Namor1-owiodpisałem, ma się do twojej ciekawości? Czy jest próbązdyskredytowania któregoś z tych programów? A jeśli tak to gdziesię tego doczytałeś?
I drugie. To od czego, ma zacząć? OdElements? Ja bym mu poleciłbym DxO. Ale co ja tam wiem...Pewnie zadużo godzin wdychałem sole srebra.
Ile czasu.. etc? To skomplikowane ikiedyś odpowiem. A póki co, jak znowu mnie podkusi użyć któregośz wymienionych, skorzystam, jeśli zechcesz i się zgodzisz z twojejpomocy.
Tak więc sam rozumiesz.