Seria wodospadowa przecudna. I ten kolor wody... Coś pięknego! Hmmmm... Też bym się zanurzyła![]()
Seria wodospadowa przecudna. I ten kolor wody... Coś pięknego! Hmmmm... Też bym się zanurzyła![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Rzekłbym "Przecudnej urody"
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
@abir foty miodzio.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
znów całkowita zmiana tematu
kilka fotek z sobotniego wyjazdu do Władysławowa. Chciałem zobaczyć resztki Ksawerego. co prawda wiatr ucichał lecz w strefie przybrzeżnej nadal było około 8 Bft. moc fal była ok ale zawiódł kierunek wiatru. Północno - zachodni wiatr nie sprzyjał we Władku spektakularnym zjawiskom
172.
173.
174.
175.
dla porównania inny kierunek wiatru i już lepiej, choć siła troszkę większa
176.
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
No tak, jak się nie ma w domu prysznica, to trzeba jeździć nad morze.Fajne fotki.
![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Fotki super, ale szkoda, że bez exifów.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie