Niebieski maluch i tramwaj ekstra, uliczka ciekawa, furtka bardzo międzynarodowa.
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
To takie pstryki z towarzyszącego mi aparatu, migawki z wędrówki z Mariny do najstarszej wg. żródeł pisanych pomaurowskiej dzielnicy Lizbony. Nie czuję się fotografem takich miejsc. Podnoszę aparat gdy zaciekawi mnie barwa, gra światła, faktura, fragment architektury czy np. suszące sie za oknem pranie. Wybaczcie proszę ułomnośc tej fotografii.
729-731
![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 9.12.13 o 09:43
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Ciekawe budynki wypatrzyłeś, co jeden to lepszy![]()
The question is, who cares?
Szkoda, że nie czujesz się "fotografem takich miejsc". Chętnie zobaczyłabym więcej starej Lisbony. Uliczki, ludzi...
Plażowy piasek to mam i w Tczewie
A z tej kościelnej wrzutki ostatnie mocno poruszone.
Ostatnio edytowane przez apz ; 9.12.13 o 13:59
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
729 Zdjęcie zdjęcia/obrazu: MZ, ciekawiej byłoby w szerszym planie
730 Widać, że nie mogłeś się zdecydować na kadr. W rezultacie masz pół człowieka i obciętą kamienicę z lewej.
731 Człowiek w kadrze mi przeszkadza
732 Dużo pustej ściany z nazwą ulicy i znakami drogowymi. Lepiej by było (chyba?) zrobić kilka kroków w lewo, to i taborety "weszłyby" w mocny punkt
Kościelne, MZ, tracą w BW, na dodatek ostatnie krzywe![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA