oczęta bolą od zoomów, że hej![]()
oczęta bolą od zoomów, że hej![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Cycków dzisiaj nie będzie
BĘDZIE
537. Coś co wygrzebałem z czeluści dysku
538. I inna obróbka.
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Podoba mi się ta inna obróbka![]()
Nie no inna obróbka jest ok. Dawaj ten efekt zafajdanych monitorów![]()
Czarus,
ze ten samochod, to tam romantyczne bang bang stajl?
Dawaj cycki, a nie juz po...
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
537. ta kępka trawy wygląda mi jak tyłek skunksa.
538. się podoba
Ostatnio edytowane przez robtor ; 30.10.13 o 10:03
Czy ktoś tu cierpi na chroniczny brak cycków - mówię o trzymaniu ich w rączkach?![]()
. Ahutta ja wiem co Ty chciałeś wypatrzeć w lusterkach - CYCKI!!!
![]()
.
Idzie Ahutta przez forum i spotyka Janeczka. Janeczek się pyta.
- Ahutta z czym się kojarzy dzisiejsze zdjęcie Robtora p.t. "Widmo"?
- Z cyckami!!!
- A dla czego?
- Bo mnie wszystko się kojarzy z cyckami!!
- To tak jak mnie więć przybijmy się cyckami
Próbowałem być zabawny, wiem nie wyszło
Robotor masz niezłe porównania, rzeczywiście wygląda to jak d_u_p_a skunksa.
Moi Drodzy a może teraz dla odmiany pogadamy o D_U_P_A_C_H zamiast o cyckach. Lubicie wygolone czy nie? HAHAHA. A może jak to co niektórzy mi sugerowali to foty powstawiacie własnej roboty jakie lubicie he?
![]()
Cissic nie będę wstawił zoomowanego tego o czym pomyślałem bo jednak mam trochę zahamowań na tle publicznym hihi![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 30.10.13 o 11:39
cycek & cycek, ale tytułu nie zmienię
.