Rynek tak samo zweryfikuje cenę E-M1, jak zweryfikował cenę E-5 - tanio nie będzie, nigdy. To produkt luksusowy, głównie dla tych, którzy uparli się na szkła 4/3 - skąpiło się na nowy system i używało starych gratów, nie dając Olkowi zarobić na mikrusach, no to teraz wyskakiwać z kasyA przeciętnemu użytkownikowi m4/3, nawet bardziej ambitnemu, ten E-M1nie jest do niczego potrzebny.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Ostatnio edytowane przez Iwo ; 30.10.13 o 21:56 Powód: o OJ
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, tylko żuje pszczoły
..... i płaci za galon benzyny nieco ponad dolara - raj na ziemi, nic tylko emigrować bo tam wszyscy maja duże domy, jeżdżą super furami a za żony mają laski że palce lizać
PS Ty masz taką możliwość, ja się tam specjalnie po aparta nie wybiorę
Ostatnio edytowane przez Iwo ; 30.10.13 o 21:57 Powód: o OJ nie na forum ogólnym
OMD E-M1 + małe co nieco czyli:
"Ach Kubusiu żeby nam się tak chciało jak nam się nie chce"
No, biorąc pod uwagę to, że już 2/3 Amerykanów cierpi na otyłość, to faktycznie laseczki, że palce lizać![]()
Piramidalna bzdura. Szkoda klawiatury... Jak ktoś będzie chciał na targu sprzedac kilo kartofli za 100zł, a ja ich nie kupię, to znaczy, że za mało zarabiam??? Oczywiscie zawsze się znajdzie kilku takich, co kupią. Jeden dla snobizmu, inny sra kasą i nie zauważy róznicy w cenie, ale to ciągle nie znaczy, że za mało zarabiam. To jednak cena jest chora.
Ostatnio edytowane przez fret ; 29.10.13 o 22:16
Tak.Bo jak bys zarabial 100 tys miesiecznie to za stowke kartofle bys kupil i nie narzekal na cene.To normalne,ze cena jest temu za wysoka co dysponuje mniejszym budzetem.Czy to tez bzdura??
Mozesz tez nie kupic bo akurat kartofle nie sa Ci niezbedne.Jadasz kluski.
PS:Ile w usa kosztuje operacja slepej kiszki??Albo jaskry??
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Wysoka cena jest większym problemem dla tych, których stać, niż dla tych, których nie stać. Tych pierwszych bolą tzw. utracone korzyści, a tych drugich nie boli nic, bo w ogóle ich ten temat nie interesuje, skoro i tak nic nie kupią.
Mirku, po raz kolejny piszesz z pozycji wieloletniego mieszkańca najbogatszego kraju Europy, masz pracę która przynosi dochody o których większość w naszym kraju może jedynie przeczytać.
Widzisz, mówiąc obrazowo, tłum pasażerów na stacji jest nieco tylko mniejszy dwadzieścia lat temu. Ale metro jeździ rzadziej a pociąg ma dwa składy a nie trzy.
Wielu ludzi nigdy do tego pociągu się nie wciśnie.
Takie kijowe czasy. Nie tylko w Polsce.
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra
Z tym, że Niemiec pracuje wydajniej to jest tylko po małej części prawda. Jakby Polak miał (ma) mądrego pracodawcę to by pracował (pracuje) wydajniej od Niemca. Ta wydajność to jest mit moim zdaniem i niestety głupota mówiąc, że Polak pracuje mniej wydajnie, jeśli już to nie z swojej winy, pomijam kilka procent co powiedzmy w pracy lubią procenty
Też się pobawiłem RAW-em EM-1 i tak mnie wyszło:
![]()
Ostatnio edytowane przez Iwo ; 30.10.13 o 22:00 Powód: o OJ nie na forum ogólnym
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg