Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Nie wiem jak inni Forumowicze, ale ja mam tak że często oglądam zdjęcia w autorskich wątkach ale rzadko się wypowiadam... czasami najlepsze co można zrobić to kontemplować zdjęcia w milczeniu... są doskonałe, albo nawet jeśli nie są doskonałe to są pewnym odbiciem wizji i zamierzeń autora... i nie ma co komentować, wystarczy cieszyć nimi oko...
owszem, czasami jest coś tak poruszającego, tak doskonałego że trzeba to napisać....
czasami zaś warto zwrócić na coś uwagę... ale - ja jestem na tyle świeży w zakresie fotografii że raczej wolę czytać uwagi innych... mądrzejszych...
tak, wiem, zawsze jest miło widzieć w swoim wątku wpisy gości, wtedy wiadomo że jest widz, że jest odbiorca, że jest dla kogo te zdjęcia wklejać... ale czasami, czasami mam wrażenie że niektóre wpisy są tylko takim nabazgraniem na murze "tu byłem"...
takich chciałbym unikać
-----
przy okazji - jest przy autostradzie A5 na północ od Frankfurtu taki parking "Taunusblick" byłeś tam kiedyś? widziałem tam wieżę widokową, powinien być stamtąd ładny widok na Frankfurt...
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
No to teraz już nie wiem, czy lepsze są komentarze w wątku, czy kompletna cisza
Ideałem byłyby komentarze "tu byłem, podobało mi się bo..." lub "tu byłem, nie podobało mi się bo ...".
Często tez łapię się na tym, ze nie zostawiam śladu swojej bytności w innych wątkach, bo nie potrafię ubrać w słowa, tego "bo..."
To teraz młody rugbysta
![]()
PS
Jest, przejezdzalem tam wiele razy ale na wieży nie bylem. Niestety, stoi na trasie "do" Frankfurtu i kiedy tam przejeżdżam, mam ponad 700km w "kolach" i myślę o tym tylko, żeby dojechać do domu.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
to z tą wieżą to ja mam podobnie - byle szybciej dojechać, następnym razem się zatrzymam.... i tak za każdym razem...
Rugbysta - to drugie fajnie zapozowane / uchwycone. Na pierwszym, na pierwszy oka rzut nie widać piłki i zdjęcie jest przez to nieczytelne...