Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Frankfurt? pewnie tak...
Pewnie, że tak![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Wedle życzenia. Słowa wypada dotrzymać.
Niestety tu także. Na odbiór nie wpływa bo po jednym kliknięciu nie widoczny, czyli wpis z gatunku upierdliwychale kto inny Ci zwróci na to uwagę
Cofam te słowa odnośnie Gimpa (się trochę zagalopowałem) ale ten filtr Lanczos3 jak dla mnie byłby całkowicie nie do przyjęcia skoro dodaje coś czego nie było.
Co do zdjęcia. Podoba się. Fajny kadr, perspektywa. Może tylko pozbył bym się tego czerwonego koloru w górze budynku. Tak jakoś mnie powiedzmy rozprasza z lekka.
Edit.
Ten czerwony to zdaje się napis, choć i tak przy tej wielkości zdjęcia nieczytelny...
Ostatnio edytowane przez And.N ; 23.10.13 o 22:06
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
ostatnie najfajniejsze... ale byłoby jeszcze fajniejsze gdyby to autko było albo całe w kadrze albo poza kadrem
Powiedziałbym tak, mało helmuthowe, takie zwykłe, spacerowe.
Z drugiej strony mamy jesień, a takich miastowych jesiennych mało do tej pory było.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg