Dzięki, sprawdzę "szczura" w galerii
Dzikie ale przyzwyczajone do ludzi, są dokarmiane zimą, kiedy wodę skuje lód. Często wiec bezczelnie podchodzą sprawdzić, czy człowiek nie ma czegoś do jedzenia
Można je wtedy focić z bliska.
Dzięki, sprawdzę "szczura" w galerii
Dzikie ale przyzwyczajone do ludzi, są dokarmiane zimą, kiedy wodę skuje lód. Często wiec bezczelnie podchodzą sprawdzić, czy człowiek nie ma czegoś do jedzenia
Można je wtedy focić z bliska.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Drugi super![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Fajny ten futrzak![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
na drugim (cz-b) kadrze jakaś mora wyskoczyła której na kolorowym nie widać...
Pierwsza i druga wersja mi się podoba, sam nie wiem, czy lepszy kolor czy b&w. Trzecia wersja nie jest dobra.
Jeśli mówimy o tym samym fragmencie zdjęcia, to na kolorowym też ona jest, ale kolorowa. Może dlatego nie rzuca się tak w oczy.
Stawiałbym na wersje czarno białą tylko trochę za ciemne mz.
(W wersji kolorowej nie widzę tej mory nawet po dużym powiększeniu)
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Helmucie,
Od zawsze (a przynajmniej odkąd sięgam pamięcią) podziwiałem twoje szerokohoryzontalnie zpionizowane spojrzenie - samemu nie tyle stroniąc od takich zdjęć, co bardziej - na ulicy - skupiając się nie na materii nieożywionej, a tej żywej właśnie - u Ciebie widziałem niejednokrotnie ciekawe spojrzenie na geometrię otaczającego mnie świata i niejednokrotnie też zachwycająco to przedstawiałeś.
Tymczasem teraz - ulica z Ludźmi! Mi osobiście zarówno ławkowe klimaty jak i to zdjęcie się podobają.
Może czynnik ludzki częściej zagości u ciebie? Jeśli tak, to pewnie częściej będę się wypowiadał - gdyż piony /poziomy w milczeniu podziwiam jeno.
pozdrawiam,