Strona 11 z 16 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 154

Wątek: Opowieści dziwnej treści :)

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Odp: Opowieści dziwnej treści :)

Cytat Zamieszczone przez Janeczek Zobacz posta
    .... Porzucony przez Lego Lidzie Heniek, postanowil skonczyc ze swym zywotem nedznym, z usmiechem na ustach, na przekor tej puszczalskiej zolzie... calosc dopelnic mial Pindolino testowo puszczony na trase Legolandia - Wloszczowa...
    pozdrowionka
    Dobre, dobre . No to już Ci daje szybką odpowiedź czemu Lego Lidzia Heńka miała gdzieś. Bo to straszna blachara jest i woli Lego Lodzia i jego nową furę bo dobrze się w niej lody liże (oczywiście te kupne). A Heniek co jej miał do zaoferowania? Drezynę plus bilet miesięczny na przejazd komunikacją miejską hihi . Nawet zegarka jej nigdy nie podarował za przejazd Pendolino

Cytat Zamieszczone przez adambieg Zobacz posta
    Chłopaki, co palicie i gdzie to kupić?

Fajne historie wymyślacie
    Adambieg ja palę czerwone duże Lucky Strike
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	2.jpg
Wyświetleń:	74
Rozmiar:	342,7 KB
ID:	102683  
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Bodzip
    Mieszka w
    Gorlice
    Siła reputacji
    476
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Krakman Zobacz posta
    Nie kupisz, wykupili całą dostawę na Polskę....
    A resztę gdzieś pod Łodzią niebiescy panowie zgarnęli
    cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
    Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
    W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Bodzip Zobacz posta
    A resztę gdzieś pod Łodzią niebiescy panowie zgarnęli
    To jednak nurkowie musieli być skoro pod łodzią coś znaleźli . No chyba, że łódź była wyciągnięta na brzeg i przypadkowi spacerowicze z Marsa w kolorze niebieskim to znaleźli
    Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 19.10.13 o 13:48
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

| OlyJedi Awatar Janeczek
    Mieszka w
    Wolne Miasto Gdańsk
    Siła reputacji
    103
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez adambieg Zobacz posta
    Chłopaki, co palicie i gdzie to kupić?

Fajne historie wymyślacie
    Nie palem, nigdy nie palilem
    dzis jade do kuzyna na imieniny i nawet nie wypijem
    a co!
    kurde moglem isc na ksiedza....

tymczasem Heniek obmyslal plan jak odplacic sie pieknym za nadobne Lego Lidzi, ktora leciala na szybkie auta, a nie na milosc, a, ze leb mial jak sklep i pelen pomyslow, to i pendolino nie wytrzymalo i na bok zjechalo przypierdzielilo w dom z zagroda, flaki zwierzakow, zwloki ludzkie i czlonki i ogolnie rozpierducha po nie polsku totalny MAYHEM.

Na miejscu zdarzenia procz strazy ogniowej, dla Henka przybyl jego wierny druch DZEJK (aka wale wszystko co sie rusza doslownie i w przenosni) zawadiaka, ktory nikomu i niczemu nie odpusci (doslownie i w przenosni po raz kolejny), razem naczeli obmyslac chytry plan....

pozdrowionka
    Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Janeczek ja bym na miejscu Heńka i Dzejka uważał bo Lego Lidzia to nie tylko zwykła blachara jak ta poniżej

http://www.plotek.pl/plotek/10,82573...i__chyba_.html

To jest bardzo inteligentna, cwana i sprytna sztuka, która w dodatku obraca się w wysokich kręgach i każdego potrafi omotać i okręcić jak tylko chce. Wystarczy tylko, że ukaże kilka swoich wdzięków a całe gromady wysoko ustawionych oficjeli lgną do niej jak pszczoły do miodu . A wiesz, że faceci często na swoją zgubę myślą nie tą głową co trzeba

Ledwo się dowiedziała, że Heniek planuje zemstę to wykonała kilka telefonów i jak na zawołanie jej kochasie całą armię zebrali nie licząc się z kosztami. Udało mi się jedną fotę strzelić bo jak widzisz na zdjęciu już zaraz jeden podleciał i zakazał mi focić

Powiedz Heńkowi aby bardzo uważał bo zawsze szkoda mi gości, którzy zakochują się w takich "sukach" . A życie bywa tek przewrotne, że porządne osoby często trafiają na takie szma................teczki

P.S.
    Ale wiecie co? Takie foty mają swoje plusy, ponieważ znalazłem akumulatorki Sanyo, których od dawna poszukiwałem. Okazało się, że były w nadajniku od helikoptera . No i przypomniała mi się historia Mirka, który opisywał jak coś znalazł po 20 latach
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	(1C10a2) 200 na 100 2sztuki.jpg
Wyświetleń:	67
Rozmiar:	380,6 KB
ID:	102685   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	(11B10) 200 na 100.jpg
Wyświetleń:	71
Rozmiar:	298,8 KB
ID:	102686  
    Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 19.10.13 o 15:24

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar ahutta
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    209
    Moja galeria

Co do znajdowania to mi się kawał przypomniał jak dziadek zabrał babcię do restauracji. Wpewnym momencie musiał iść do ubikacji. Po jakimś czasie przychodzi uradowany. Babcia pyta:
    - Co się tak cieszysz?
    - Bo jak sikałem, to mi sztuczna szczęka do klozetu wpadła i musiałem ją wyławiać.
    - I co w tym takiego radosnego? - mówi babcia.
    - No bo patrz - mówi dziadek - znalazłem jeszcze trzy zapasowe
    The question is, who cares?

| OlyJedi Awatar BIKER
    Mieszka w
    zapomniana "Ziemia obiecana" obecnie Miasto bezprawia. Ale to moja Łódź.
    Siła reputacji
    126
    Moja galeria

wesoło w tym wątku i Czarny rzondzi

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar ahutta
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    209
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez BIKER Zobacz posta
    wesoło w tym wątku i Czarny rzondzi
    W końcu to jego wątek
    The question is, who cares?

| OlyJedi Awatar BIKER
    Mieszka w
    zapomniana "Ziemia obiecana" obecnie Miasto bezprawia. Ale to moja Łódź.
    Siła reputacji
    126
    Moja galeria

Pomysłowe Dobromiry tak mają.
    A ja też plusa dać nie mogę.

| OlyJedi Awatar Janeczek
    Mieszka w
    Wolne Miasto Gdańsk
    Siła reputacji
    103
    Moja galeria

Ech Czarus

Na nic armaty i likoptery Lego Lidzi, bo Heniek i Dzejk rodem z filmow sajens fikszyn zebrali ekipe nieczula na dziala i pociski...
    team kreatur z piekla rodem, nieowybrazalne zuo przez duze O pisane.... drzyj Lego Lodziu, nadchodzi krwawa zemsta....

pozdrowionka
    Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.