Strona 8 z 16 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 154

Wątek: Opowieści dziwnej treści :)

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Odp: Opowieści dziwnej treści :)

Cytat Zamieszczone przez koronax Zobacz posta
    No myślę że to by było w wykonaniu CzaRmaX'a interesujące.
    Musiałbym się chyba najpierw rozwieść

Cytat Zamieszczone przez apaziews Zobacz posta
    pomysł fajny - pobudza wyobraźnię.
    Teraz przyszło mi na myśl, że o wiele fajniej by to wyglądało gdyby osobą schylającą się była kobieta i trzymała głowę faceta. Ta fota to i tak był taki sponton
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar ahutta
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    209
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez CzaRmaX Zobacz posta
    Musiałbym się chyba najpierw rozwieść
    Czemu?
    The question is, who cares?

| OlyJedi Awatar BIKER
    Mieszka w
    zapomniana "Ziemia obiecana" obecnie Miasto bezprawia. Ale to moja Łódź.
    Siła reputacji
    126
    Moja galeria

CzaRny Twoja wyobraźnie jest niewyczerpana. Świetne fotoopowieści.

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez ahutta Zobacz posta
    Czemu?
    Aby wyłapać "towar" na portalach randkowych bo modelek to ja żadnych nie znam a żona by się nie zgodziła na takie zdjęcia a tym bardziej jakbym miał je gdzieś wklejać hihi . Druga sprawa to takie mini modele do fot to nie takie hop siup. Albo samemu się robi a ja takich zdolności nie mam, bądź robi na zamówienie a to pewnie kosztuje. Można dobrać coś z seryjnych zabawek ale do przemyślanego kadru to ciężko coś wyłapać w realnych kształtach . Przejrzałem sobie wczoraj linka, którego zapodał Hades i szczerze to taki jeden kadr jak robi ten gościu to sporo kasy. Metalowe dokładnie odwzorowane modele samochodów to już spory koszt. Z tego co widziałem to sam robił makiety a do tego trzeba mieć zdolność i poświęcić sporo czasu - jakby nie patrzeć materiały, robocizna to następny koszt i to nie mały. I oczywiście dużo doświadczenia. Zapewne sporo swoich fot sprzedaje bądź robi na zamówienie ale od czegoś musiał zaczynać

Cytat Zamieszczone przez BIKER Zobacz posta
    CzaRny Twoja wyobraźnie jest niewyczerpana. Świetne fotoopowieści.
    Kupiłem dzisiaj model Mercedesa z 55 roku. Nawet Pani zapodała mi katalog firmy z innymi modelami. Musze w nim poszperać i cos dobrać do fotek zabawek

---------- Post dodany o 23:20 ---------- Poprzedni post był o 23:16 ----------

Cytat Zamieszczone przez robtor Zobacz posta
    Ministerstwo Dziwnych Treści i Opowieści wciela w życie nowy program zagrzybiania lasów - "Każda rodzina na swojej kłodzie"
    Byle kłoda nie spróchniała i nie zostali z niczym jak to bywa w Polandi .Fajnie wyłapałeś te grzybki
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    209
    Moja galeria

Aby wyłapać "towar" na portalach randkowych bo modelek to ja żadnych nie znam a żona by się nie zgodziła na takie zdjęcia a tym bardziej jakbym miał je gdzieś wklejać hihi .
    Nikomu byś nie powiedział, że to żona i luz, a ile uciechy przy tym by było

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Nikomu byś nie powiedział, że to żona i luz, a ile uciechy przy tym by było
    No wiesz wcale by się nie zorientowała po co robię takie foty. Bym tak z zaskoczenia nalał wody w pępuszek, ustawił ludziki i powiedział, że to gra wstępna a zdjęcia na pamiątkę haha . A na forum zaraz byłyby by pytania wstępne o podkład i Ty byś w tym brylował hihi

Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    209
    Moja galeria

Mła? No co Ty
    A skoro już wspomniałeś, to widzę, że już było "na pamiątkę"

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Mła? No co Ty
    A skoro już wspomniałeś, to widzę, że już było "na pamiątkę"
    No oczywiście, że nie Ty tylko święty turecki hihi

Co było "na pamiątkę" bo nie zakumałem ale to tylko przez to, że nie foce kumających żab

| OlyJedi Awatar Janeczek
    Mieszka w
    Wolne Miasto Gdańsk
    Siła reputacji
    103
    Moja galeria

Aby wyłapać "towar" na portalach randkowych bo modelek to ja żadnych nie znam a żona by się nie zgodziła na takie zdjęcia ....
    Bzdury, rozbieraj zone i rob foty, twarzy tam nie widac po kiego Ci jakis lachon skoro masz pienknom zonke pod reka

pozdrowionka
    Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

A zaczynalo sie tak fajnie

Zapraszam wszystkich do nowego tematu gdzie każdy będzie mógł pofantazjować i nie wyśmieją go za kroczenie nie tą ścieżką co trzeba

Zasady:

1. Tworzymy opowieści przy pomocy rożnych rzeczy, które nas otaczają typu klocki, zapałki, zabawki, kasztany, śrubki, gwoździe itp., co tylko przyjdzie Wam na myśl.

Zabrania się!!!
    1. Wykorzystywania ludzi, budynków, widoków i innych czystych fot jako motywów przewodnich. Mogą być ale jako uzupełnienie do historii jakie stworzymy z wykorzystaniem rzeczy nas otaczających
    A final jak to final,grund,ze moze cyc sie znajdzie.Ja tam nic nie mowie.Cyc wazna zecz do koncepcji.

Cytat Zamieszczone przez Janeczek Zobacz posta
    Bzdury, rozbieraj zone i rob foty, twarzy tam nie widac po kiego Ci jakis lachon skoro masz pienknom zonke pod reka

pozdrowionka