Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
CzaRny Twoja wyobraźnie jest niewyczerpana. Świetne fotoopowieści.
Aby wyłapać "towar" na portalach randkowych bo modelek to ja żadnych nie znam a żona by się nie zgodziła na takie zdjęcia a tym bardziej jakbym miał je gdzieś wklejać hihi. Druga sprawa to takie mini modele do fot to nie takie hop siup. Albo samemu się robi a ja takich zdolności nie mam, bądź robi na zamówienie a to pewnie kosztuje. Można dobrać coś z seryjnych zabawek ale do przemyślanego kadru to ciężko coś wyłapać w realnych kształtach
. Przejrzałem sobie wczoraj linka, którego zapodał Hades i szczerze to taki jeden kadr jak robi ten gościu to sporo kasy. Metalowe dokładnie odwzorowane modele samochodów to już spory koszt. Z tego co widziałem to sam robił makiety a do tego trzeba mieć zdolność i poświęcić sporo czasu - jakby nie patrzeć materiały, robocizna to następny koszt i to nie mały. I oczywiście dużo doświadczenia. Zapewne sporo swoich fot sprzedaje bądź robi na zamówienie ale od czegoś musiał zaczynać
Kupiłem dzisiaj model Mercedesa z 55 roku. Nawet Pani zapodała mi katalog firmy z innymi modelami. Musze w nim poszperać i cos dobrać do fotek zabawek
---------- Post dodany o 23:20 ---------- Poprzedni post był o 23:16 ----------
Byle kłoda nie spróchniała i nie zostali z niczym jak to bywa w Polandi.Fajnie wyłapałeś te grzybki
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Mła? No co Ty
A skoro już wspomniałeś, to widzę, że już było "na pamiątkę"![]()
![]()
The question is, who cares?
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie