Co chcesz Eddi - wizażystka śliczna.
Fotki - ładniutkie.
Pozdrawiam.
Co chcesz Eddi - wizażystka śliczna.
Fotki - ładniutkie.
Pozdrawiam.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
.. a to zawsze +10 do skilla.
Zdjęcie też mi się podoba![]()
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra
I taka to właśnie konkurencja rośnie!
Dzięksy, Panowie!![]()
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Wizażystka robiła zdjęcia, a Ty je podpisałeś? Cosik kręcisz...
BernArt - Moje zdjęcia
112 płaszczyzna ostrości przed twarzą, przynajmniej tak mi to wygląda na małym obrazku. I te stopy nieostre..
111. głowa przechylona i głęboki cień nad prawym okiem, co dało efekt jakby go nie było (oka), nieciekawy układ fałdek na dolnej części sukienki
110. nie ta go - za malo jednorodne rozmycie. I mam pytanie który kolor sukienki jest właściwy ten brązowy czy zielonkawy jak na 110.
Ostatnio edytowane przez apz ; 17.10.13 o 19:07
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
112 tak bym widzial.Załącznik 102445Glownie kadr w kwadrat,ale troche tam, tez sie zmienilo.Lepiej walczyc jako srodkiem wyrazu uzywajac tonacji niz zafarbem(to takie moje zdanie)W innych tez bym w tym kierunku podlubal,ale kadr juz bym zostawil jak jest.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Ja tam się nie znam na tego typu fotkach to się wypowiemZauważyłem że poza/kadr na ostatnim strasznie optycznie skracają nogi...
"...był umarły, a znów ożył, zaginął, a odnalazł się."