Jeśli nie macie nic przeciwko temu, będę odpowiadał na komentarze. Od razu, żeby nie było, nie chodzi o bronienie swego a przedstawienie pewnych
kwestii ze swojego punktu widzenia. Wad faktycznych jestem świadomy, kwestia gustu to inna rzecz, ogólnie cieszę się, że można podyskutować.
Najpierw APZ.
112 - Ostrość pominę, wspomnę tylko, że tutaj raczej było ok (dlatego to zdjęcie wybrałem). Natomiast stopy, mi nie wadziłoby, że nie ostre, gdyby nie co innego
111 - jest taki efekt z tym okiem, jeśli się dokładnie przyjrzeć. Co do fałdek, nieuprasowane cholerstwo było, ale o tym później.
110 - co GO i rozmycia, osobiście takie pierdolniki lubię. Gdyby była większa GO wcale nie było by lepiej. Moim zdaniem jest to kwestia gustu, ale to tylko moje zdanie.
---------- Post dodany o 20:52 ---------- Poprzedni post był o 20:48 ----------
Mirku, mam takie ujęcia jak w Twojej propozycji, właśnie ze względu na nogi. Tutaj jednak muszę się przyznać, najpierw obrobiłem to, które tutaj pokazałem i później nie chciało mi się już dłubać w niemal identycznym, tylko ciaśniejszym. Na ciaśniejszych też posypała się ostrość, z tego co pamiętam. Jeśli chodzi o zafarb i kolorystykę, posiadam zdjęcie w wersji "poprawnej", ale dla mnie to była zabawa i chciałem z tego skorzystać. Rzadko kiedy mam możliwość zrobienia czegoś po prostu dla zabawy, bez oglądania się na poprawność jakąkolwiek, więc tutaj wykorzystałem okazję.