Carski Trakt, zassskronieci miedzianka podobają się. Swoją drogą to tej odmiany barwnej zygzakowatej jeszcze nie widziałem - czarną i szarą tak, ale tej nie.
Carski Trakt, zassskronieci miedzianka podobają się. Swoją drogą to tej odmiany barwnej zygzakowatej jeszcze nie widziałem - czarną i szarą tak, ale tej nie.
Mężczyzna bez kobiety jest jak samuraj bez pana.![]()
Bo po Carskim Trakcie się jeździ łośtrożnie
---------- Post dodany o 22:29 ---------- Poprzedni post był o 22:28 ----------
Ja też nie widziałem, dlatego taki odważny byłem![]()
Ostatnio edytowane przez romek1967 ; 10.10.13 o 22:40
The question is: What is a Mahna Mahna?
Aleś zaszalał na tym urlopiePięknie, ino tak dalej
![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Będę kolejnym, który jest łosioma zachwycony. Ciekawe czym Moose je przekupił, żeby tak ładnie pozowały. I jakim cudem tak blisko je zwabił dla Ciebie? Przeciez autem nie podjechałeś, nie?
Się ropędziłeś tymi fotami. Jak pisał adambieg, racja. Przez rok tyle tego nie bylo jak w ciągu ostatniego tygodnia.
Fajnie. Zazdroszczę czasu spędzonego w tych okolicach.
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Osie mieszkają sobie w Biebrzańskim Parku Narodowym, w którym taki szary obywatel jak ja przebywać może wyłącznie na drogach publicznych lub wyznaczonych szlakach (po wykupieniu "biletu do lasu"). W temacie dróg publicznych mamy w Parku głównie Carski Trakt biegnący z południa na północ. Wyimaginuj sobie ggolus że osie były robione z tegoż Carskiego Traktu. Podchodzą pod samą drogę a czasami wychodzą na nią. Stąd akcja o której pisałem "Jedź ŁOŚtrożnie". Niektóre nie boją się ludzi kompletnie (google => łoś Matylda).
The question is: What is a Mahna Mahna?
Przeczytałem i w szoku jestem, ale inna sprawa, że myśliwi zawsze byli i będą. Teraz trzeba by sobie zadać pytanie, czy mają strzelać tylko do zwierząt, które się nie spoufalają, czy do wszystkich. Generalnie trudny temat nawet w kontekście zwierząt typu kura, krowa czy świnia, gdy człowiek obejrzy film z ubojni![]()
The question is, who cares?
Te "sznureczki" fajowe. I brzezina piękna.
Pozdrawiam i zazdroszczę takich spacerków.
Brzeziny fajowe, ino kaj te osie ?
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Wrzutki ekstra, panoramiki, losie, brzezina..
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO