Piękne widoki.I same zdjęcia z latawca dają zupełnie inną perspektywę. To mi przypomina, że po prostu muszę się kiedyś wybrać w tamte okolice, bo nigdy nie byłam, a się zachwycam.
![]()
Piękne widoki.I same zdjęcia z latawca dają zupełnie inną perspektywę. To mi przypomina, że po prostu muszę się kiedyś wybrać w tamte okolice, bo nigdy nie byłam, a się zachwycam.
![]()
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"
No to galante rozlewisko się tam zrobiło. A z koniami tez może być ciekawie.![]()
Panoramki fajniste. Szkoda, że tych dwóch ostatnich nie dało się całkiem spasować i trochę powygryzane wyszły.
Pomysł na autoportret też przedni![]()
The question is, who cares?
Piękne ujęcia, fantastyczne tereny i świetne foto.
Gratulacje i pozdrowienia.
Dzisiejszy dzionek przyrodniczo spędziłem, najpierw Carski Trakt, jeszcze rano, trochę zamglony:
na tymże trakcie pojawił się lisek hitrusek, ale nie dał się podejść zbyt blisko
Z traktu odbiłem na Trzcianne, zwyczajowo, po drożdżówki. Stanąłem czerwone dąbki sfotografować i wtedy usłyszałem dzięcioła nad głową.
Ponieważ światełko za specjalne nie było i wiać nie chciało wybrałem się na grzyby z aparatem, spotkałem dwa zaskrońce i miedziankę (dla mnie miedzianka to gniewosz plamisty, a okazało się że to była jednak żmija zygzakowata też zwana miedzianką).
![]()
The question is: What is a Mahna Mahna?
Dwa filmiki z Dzięciołem Dużym, drugi filmik z happy endem
The question is: What is a Mahna Mahna?
Lisek fajny, a żmije i zaskrońce bomba, szczególnie drógie i trzecie zdjęcie.
Jak patrzę na tą drogę to mi się przypomniał, jak jechaliśmy do znajomych na działkę - w jakiejś wsi za Wieliczką i tam drog podobnie wyglądała, a na poboczu stał znak "Uwaga! Rozstępy".
The question is, who cares?