Ahutta, bo to jest tylko efekt uboczny. Jedna z sukienek jednoznacznie skojarzyła się nam z habitem albo co najmniej sukieneczką grzecznej dziewczynki, koleżanka miała różaniec i wszystko jakoś tak się zgrałoPotem wróciliśmy na taśmę
![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Aaa, ok. bo myślałem, że to była ekstra sesja odzieży "sakralnej"![]()
The question is, who cares?
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
A tam zara kosmate.Jak czytalem o tym rozancu to tez pierwszy przeblysk byl taki ,ze to ten trzy kolkowy do zabaw jak nudy sa.Dopiero jak znalazlem fote to zobaczylem o co chodzi naprawde.
Cuz,a o fotce zeby nie sklamac to dobrze,ze skrzydel nie miala tez bo by odfrunela nieboga.Taka delikatna i w niebostepujaca oczkami swema dziecinka.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Jakie kosmate. Jak każdy normalny chłop. Co do zwracania uwagi, to niestety nigdy nie można być pewnym co zwróci ją w danym momencie. To wychodzi w praniu.
The question is, who cares?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||