WB był z automatu, nie kombinowałem nic a nic
----
Wrzucić Ci RAWa? spróbujesz obrobić po swojemu?
WB był z automatu, nie kombinowałem nic a nic
----
Wrzucić Ci RAWa? spróbujesz obrobić po swojemu?
chętnie![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
który kadr chcesz?
wrzuć 8
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
hmmm... mam wrażenie że trochę zielone niebo się zrobiło... ale to może kwestia ustawienia monitora?
Bardziej mi wersja helmutha podchodzi. W Twoim jest jak na mój gust za bardzo fotka w fiolet wpada i np. skarpa z liśćmi wzdłuż drogi wyglada nienaturalnie.
The question is, who cares?
OK, popatrzyłem na wersję helmuth'a i na niebie w kanałach mamy tam 254,255,219 czyli dużo czerwieni i zieleni i mniej niebieskiego... może gdyby to zbalansować? u mnie faktycznie, trochę fioletu / purpury się pojawiło ale mi akurat podchodzą takie zimne klimaty... nie upieram się wszakże że to jest najlepsze co może być bo to tylko kwestia gustu.
Jeśli fotka wygląda nienaturalnie to oczywiście trzeba poprawić....
---------- Post dodany o 19:59 ---------- Poprzedni post był o 19:57 ----------
a da się to pociągnąć tak, by niebo miało jednak niebieskawy odcień ale żeby w cieniach się magenta nie pojawiała?