Moje oko wszystko wypatrzy...
Moje oko wszystko wypatrzy...
No to dla miłośników papieru toaletowego i ręczników papierowych podobna fota, że wszędzie jest faktura. Fota .......... zrobiona z OM'owgo Zuiko 50mm 1,8 na pełnej szparce
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 25.09.13 o 13:58
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
No to jak się bawić to się bawić. Może mały portrecik z JUPITERA 37A plus najmniejszy pierścień pośredni
Modelka - LEGO LIDZIA
Atelier - jedna doniczka z badylami
Tło użyczyła druga doniczka
Światło - szarobure zastane wpadające przez otwarty balkon
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 25.09.13 o 14:35
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Ka ten portrecik ?A jest. Świetny! Nawet wb mi się podoba
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez robtor ; 25.09.13 o 14:21
To światełko beauty od góry pięknie zagrało. Jednocześnie faktura skóry świetnie kontrastuje z korą drzewa.
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Sfiiet focia, laska moze sie pochwalic na fejsiku...
Beda lego rozbierance?
bede kibicowal, lubie takie tematy bardzo kreatywne
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Super portret - ostrość tam gdzie trzeba, kolory naturalne choć przeszkadza mi, że modelka ma nieco sztuczną minę.
Zawsze podziwiałem Twoja kreatywność.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|