Bardziej podobał mi sie poranek od zachodu ale to chyba kwestia orzeźwiającego światła. Foka i wydra przemiłe i zabawowe zwierzaki. Rybka to ma etat po kastingach do horroru. Tak z ciekawości to ona jest żywa?
Bardziej podobał mi sie poranek od zachodu ale to chyba kwestia orzeźwiającego światła. Foka i wydra przemiłe i zabawowe zwierzaki. Rybka to ma etat po kastingach do horroru. Tak z ciekawości to ona jest żywa?
pozdrawiam Wiejo
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Renifery2 najbardziej mi się podobają. Bardzo malowniczy widok.
Wszystkie 3 fajoskie ale zdecydowanie najbardziej podoba mi się 342
P.S. W cale nie jest tak źle z obróbką![]()
Oj, narobiłeś mi apetytu na Norwegię. Od dłuższego czasu moim celem jest wyprawa w te piękne strony. Może kiedyś? Foty bardzo przyjemne w odbiorze, ale musisz jeszcze troszkę popracować nad obróbką i będzie gites.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Bo Norwegia piękna jest...
foczka w naturze udana![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Renifery w swojej naturalnej scenerii są naprawdę piękne tak jak otaczający je krajobraz.
PS- takiej ryby bym nie jadł, okropieństwo, dzięki za info.
pozdrawiam Wiejo
Rogacze bardzo piekne. Zapisuje sie na liste tych ktorzy maja ochote na wyprawe do Norwegii.![]()
Dziękuję wszystkim za odwiedziny i komentarze.
Jak już relacjonuję podróż na północ, to nie sposób pominąć Nordcapp - fotki niestety słabej jakości (ok. 21.30 z ręki, ISO 800) - pokazują jednak, jakim jesteśmy wszyscy pyłkiem w porównaniu z przyrodą (pierwsze dwie).
343. Nordcapp 1
344. Nordcapp 2
345. Nie zawsze świeci słoneczko (niestety)
Ostatnio edytowane przez K_Puchatek ; 8.09.09 o 19:07
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
344- niesamowite! Co za potęga, faktycznie jesteśmy pyłkami.
PS
Ja miałbym pełne pory a Ty jeszcze zrobiłeś zdjęcie![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA