Odp: zza oceanu (analogowo)
Ostatni jest najlepszy hihi :)
Foty doskonałe, natomiast najbardziej podoba mi się wersja safari nr. 4 :)
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
jarek_gd
Foty doskonałe, natomiast najbardziej podoba mi się wersja safari nr. 4 :)
Ma coś lepszego pod postacią Hitler-Murder SzmelWagentem pół Europy :)
Przepraszam Wuzet, że coś zapodam ale w miniaturce i też z analoga i też VW :)
Załącznik 97497
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Ma coś lepszego pod postacią Hitler-Murder SzmelWagentem pół Europy :)
Przepraszam Wuzet, że coś zapodam ale w miniaturce i też z analoga i też VW :)
Załącznik 97497
I to są Hitlerjugend?
Cytat:
Zamieszczone przez
jarek_gd
I to są Hitlerjugend?
No raczej nie :). Fota z połowy lat 50'tych. Od prawej mój tata, jego siostra i brat bliźniak a samochód był moje dziadka z demobilu czyli pewnie w czasie wojny woził jakiś Hitlerjugentów :) :)
Podoba mi się klimat na tych zdjęciach. W szczególności przypadły mi do gustu zdjęcia nr 1 i 15.
Cytat:
Zamieszczone przez
pers
Podoba mi się klimat na tych zdjęciach. W szczególności przypadły mi do gustu zdjęcia nr 1 i 15.
1 jest po prosty debeściarska i jak to ktoś napisał już wątku analogowym idealna na ścianę :)
Dzieki za lokalny akcent :)
Reportazyk swietny - naprawde panowala tam tak sielska atmosfera? W mojej okolicy zawsze sa takie tlumy, ze zdjecie ciezko zrobic bez jakiegos obcego czlonka w kadrze ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
k@czy
W mojej okolicy zawsze sa takie tlumy, ze zdjecie ciezko zrobic bez jakiegos obcego czlonka w kadrze ;)
Moze zacznij od Swego,wlasnego,wypielegnowanego,
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
---------- Post dodany o 13:15 ---------- Poprzedni post był o 13:13 ----------
A poważnie, to myślę , że te wszystkie samochody miały jakieś kolory, czasem pewnie ciekawe.... szkoda tego... Wg. mnie reportaż niepełny.
No kolejny analogowy wątek. Na pewno będę zagladał.
Cytat:
Zamieszczone przez
k@czy
Dzieki za lokalny akcent :)
Reportazyk swietny - naprawde panowala tam tak sielska atmosfera? W mojej okolicy zawsze sa takie tlumy, ze zdjecie ciezko zrobic bez jakiegos obcego czlonka w kadrze ;)
Tłumy jakieś tam były ale starałem sie jak tylko mogłem cierpliwie wyczekać najlepszy moment ;-)
Zlot odbywał się jak napisałem na Governors Island, Wyspa ta położona jest pomiędzy Manhattanem a Brooklynem i dopiero od kilku lat udostępniona jest dla mieszkańców. Wcześniej była to wyspa wojskowa, gdzie mieściły sie koszary. Obecnie na wyspe można sie dostać darmowymi promami kursującymi w weekendy z Manhattanu i Brooklynu. W zasadzie w każdy weekend organizowane są tam ciekawe imprezy, które doskaonale wpisują sie w otaczający krajobraz zabytkowych budynków ponad stuletnich koszar . Kilka tygodni wcześniej, odbywał sie tam cykliczny już festyn "jazz na trawie" (Jazz Age Lawn Party) utrzymany w klimatach lat 20-tych ubiegłego wieku.
Kilka fotek z tej imprezy.
MZ-S, FA77Ltd, Neopan 400, Pyrocat HD
16.
17.
18.
19.
20.
17 i 20 są odlotowe jak Charleston, chociaż akurat na tych fotkach nikt nie tańczy :):)
wuzet, świetnie, że założyłeś te wątek, subskrybcja oczywiście już poczyniona :) Twoje zdjęcia są tak wyśmienite, że człowiek potem patrzy na te swoje analogowe wypociny i wątpi... Czekam na jakąś wystawę czy cuś :D 16 i 20 z ostatniej wstawki rzuciły mnie na kolana. Poprzednia też miodna, ale tam już wszystko obkomentowane ;)
Masz Stathama w analogu? :)
Reportaż z koncertu jazzowego pierwsza klasa, ma klimaty, szczególnie podobają mnie się - fanka na kocyku i tańcząca para na deskach i "No drinks on the floor" oraz ćwiczący trębacz oddalony w plener, samotny, wsłuchany w brzmienie, trochę przeszkadza słupek ogrodzenia wyrastający z głowy, ale klimat jest, to się liczy. Kilka zdjęć, a przekazu wiele.
Czy Kodak produkuje jeszcze TriX 400 ASA (poprzednia seria)? Kiedyś fociłem przez krótki czas na tych filmach (błonach), ale 6x6. Piękna sprawa, jaka głębia, jaka czerń!
Pzdr, TJ
Opowieść o spawarce.
21.
22.
23.
24.
25.
P67, Takumar 105/2.4, Tri-x 400@200, HC-110
Podoba mi się ten analogowy styl. Z ostatniej serii zdjęcie nr 25 jest najciekawsze - w sumie to nie wiem czy ta pani jest zadowolona czy nie z tego co robiła. Widzę zmęczenie a być może nawet zniechęcenie. Fajny reportaż :-)
Dzieki za odwiedziny.
Kolejne kilka fotek, w większości z P67.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
Świetne foty, fajny klimat.:grin:
26 ulubiona, klimacior jak nie wiem :)
Kocham 27 hehe :) ale 27 pierwsze bo dwa razy powtórzyłeś liczbę :)
Tak, 26 jest genialne - super ustawiłeś GO.
Cytat:
Zamieszczone przez
pers
Tak, 26 jest genialne - super ustawiłeś GO.
To zdjęcie kocham od kiedy Wuzet wpadł na to forum bo już wtedy je wstawił. Głębia ostrości też ale najlepiej co w tej focie zagrało to czyste Porsche i cały rozkład światła i odbić na nim oraz brak przedniej rejestracji bo gdyby takową posiadła to gwarantuję, że już by popsuła układ idealny a w szczególności gdyby była taka chamsko wielka jak w UE bo USA są mniejsze :) :)
Ale mnie podoba się inne zdjęcie (26) - te z gościem niosącym skrzynkę Pepsi Coli :-)
Też jest fajne ale ja jestem zabujany w Porszawce hehe ale ja ostatnio mam coś na samochody i wszystko chyba sobie tłumaczę na jedno :D
28 i 29 to miniaturki, czy tylko tak wyglądają? Mówię o lampie i hulajnodze?
Zdjęcia ciekawe ale mnie brakuje koloru :roll:
@wuzet pierwsza wrzutka swietna.
jarek_gd, to nie są miniaturki :-)
Trochę koloru. Nowe WTC w roli głównej.
Różne filmy, różne formaty.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
Szklane domy, białe kołnierzyki ;) :)
Efektowne te jankeskie cuda. A foty swietne.:grin:
Piękności. Jak 32 oglądam, to mam wrażenie, jakbym tak była i je przez oknno oglądała...