Jak to mawiają.. minimum słów, maksimum treści. Z tego też powodu, nie będę Was męczył przydługawym, epickim wstępem o mojej fotograficznej pasji.
1.
2.
3.
Wersja do druku
Jak to mawiają.. minimum słów, maksimum treści. Z tego też powodu, nie będę Was męczył przydługawym, epickim wstępem o mojej fotograficznej pasji.
1.
2.
3.
Niesamowicie wygląda ten węzeł, świetna obróbka. Szczególnie zdjęcie nr 1, droga w nieskończoność :)
Świetne foto. Dla mnie na piątkę.
Gratuluję i pozdrawiam.
Dziękuję za komentarze.
Ta sama droga, kilka kilometrów dalej (inny węzeł):
4.
Bardzo graficzne potraktowanie fotografi. W tym przypadku dla mnie rewelacyjne...A coś poza węzłami ...?
One same w sobie są super "zrobione" (nie chodzi tu o budowlańców :wink:)
Jeszcze kilka innych zdzierżę bo warte tego ....
Saboor, jak mi na ten tychmiast nie napiszesz co to znaczy MBNZ (pogrubione) to masz już kłopoty...
---------- Post dodany o 15:53 ---------- Poprzedni post był o 15:51 ----------
Jeszcze dodam, że bez tych czerwonych "kresek" byłyby te (że się tak wyrażę) fotogramy, zwykłymi cz. b. fotkami nocnymi węzłów drogowych..
---------- Post dodany o 15:55 ---------- Poprzedni post był o 15:53 ----------
Wejście masz niezłe....:grin:
pokaż mi takiego co na to wpadnie........ :shock: SBCSAJOS :grin:
Nic dodać, nic ująć. 4-czka znakomita.
Pozdrawiam.
A co ! myślałeż, że to Tuskostrada...?
A jeśli chodzi o kiełbasę to się suszy na kalafiorze na te swięta...
---------- Post dodany o 17:30 ---------- Poprzedni post był o 17:28 ----------
I gdzie jest ten trójpostowy Carl...? kto będzie dziękował za nasze super oceny jego dzieł....?!
Jestem, jestem.. ale wiecie jak to przed świętami. Siedzę w kuchni i pomagam kleić pierogi, piec ciasta, gotować kapustę, etc :) Nie ma lekko. Wieczorem coś jeszcze wrzucę.
Edit.
Kolejna praca, w przerwie między pichceniem.
Tym razem, zupełnie inny klimat i miejsce.
5.
Carl nie wiem jak pierogi, ale zdjęcia fajne masz :-)
Nr 5 ............................... trafiłeś w złotą godzinę.... troszkę tylko więcej z prawej, mniej z lewej.. Ale się czepiam tylko . Jest świetnie.!
Sam bym chciał tak trochę pomagać, ale ........ jakoś nie mam komu.:???:
fajne te nocne
Szanowni Państwo, jest to owszem molo, ale nie sopockie, a orłowskie.
Dobra, siadam w auto i jadę do "Dino" po mak... na tort makowy.
Piątka ma fajny klimat, światło - podoba się, te drogowe również bardzo dobre wrażenie robią.
Podoba mi się. szczególnie 1, ale 5 ma też w sobie coś .. ;-)
cholera... szczerze?
to sa zdjecia ktore z przyjemnoscia bym powiesił sobie w formacie 100+ na scianie. To chyba najlepsze co moge powiedzieć.
Dziękuję :) Zdjęcie nr 4 mam wydrukowane 100x50 cm. Wiem, że to zabrzmi jakbym był megalomanem, ale każdy kto je zobaczył, chciał je mieć na swojej ścianie. A ja za każdym razem kiedy na nie patrzę, jestem z siebie dumny ;)
Edit.
Na dobranoc, wrzucę jeszcze jedną pracę.
6.
Fajne te nocne, chociaż nie przepadam za kolorowankami ;)
A molo to chyba z zeszłego roku, co? Bo w tym jeszcze nie widziałam tych "plam pleśni" ;) Fajne w tych żółciach.
Ładne kadry, porządna obróbka - masz dobry warsztat !
2 z drogowych podoba mi się najbardziej za dobry kadr właśnie. 5 za miejsce moment i dobrą obróbkę.
Pozdrawiam i chętnie zobaczę więcej
Mogło być i rok, i dwa. Po prostu w tym jeszcze kry nie widziałam, stąd wniosek ;)
Mi to sie najbardziej ostatnie podoba.
pozdro
Ostatnie przed świętami.
Bawcie się dobrze.
7.
No i fajowe.
Dobrej zabawy życzę też i pozdrawiam.
Oldies but goldies.
Wesołych.
8. Czarny Staw pod Rysami.
7 bardzo na TAK, podoba się
8 lepiej wygląda w pełnym rozmiarze, przeskalowane do 800pix już gorzej (słaba ostrość) i troszkę dołu mi jeszcze brakuje