Witam wszystkich, zaczynam swoją przygodę z fotografią. Proszę o krytykę :D
1.
2.
3.
Wersja do druku
Widze,ze dostrzegasz role swiatla w kadrze.To juz duzo.Trzecia fotka mi sie podoba.
Ps.Ty jestes siostra Janka muzykanta z naszego forum????
nie, to nie ja :)
mi najbardziej podoba się druga praca, bardzo ładne światło...
mi się 3 zdjęcie podoba...
Dobre oko ;)
Jak na siostre J. muzykanta nie jest zle
Witaj na forum, :grin:
Bardzo ciekawe prace, dobrze się zapowiada Twój wątek.
Dla mnie najlepsze jest drugie.
Pozdrawiam
Bardzo mi się podoba klimat Twoich zdjęć. Światło jest na nich piękne, dzięki niemu roślinki wyglądają tajemniczo. gratuluję i życzę powodzenia.
9 i 10 mi się podoba
aha, dziękuje :)
Na mnie największe wrażenie zrobiła 9.
Na każdym z zaprezentowanych zdjęć widać Twoją staranność i dbałość o końcowy efekt.
winietowanie zawsze robi efekt ;-)
Bardzo ladnie, dokladnie i starannie. Oglada sie je z prawdziwa przyjemnoscia :)
Gratuluje i powodzenia w kolejnych kadrach zycze :)
joss z tym winietowaniem to się nie zgadzam, nie zawsze pasuje do każdego zdjecia
fakt nie zawsze ale bardzo często winieta robi dobry efekt :)
Dziękuje wszystkim za opinie :D
no to kolejne zdjęcia
Przyznaję, że Twoje makro są niezwykłe. Takie nienudne.
Z ostatniej wrzuty najbardziej podoba mi się trzecie listki wyszły rewelacyjne. To światło i uzyskanie przez Ciebie kolorki robią wrażenie. :grin:
światło bardzo mi się podoba. efekt uzyskany też tylko ta winieta.
lubię sobie tu pooglądać
cieszą oko, oj cieszą :))
z ostatniej wrzutki 3 naprawdę przykuwa wzrok, z "zadusznych" :) chyba pierwsze najbardziej mi się podoba
witaj
na każdym zdjęciu jest winieta, to chyba ma być Twój znak rozpoznawczy...
nie wszędzie jednak pasuje
oko masz:grin:
jak na początkującą, to nieźle radzisz sobie z PS'em ;]
i kolejne zdjęcia
kompletnie nie trafia do mnie ta kibelkowa seria, chociaż jestem pod wrażeniem przedsięwzięcia ;-)
za Karolem
jestem na nie...
mało smaczne mi sie to wydaje...
pozdrawiam
Hmmm, instrukcji krok po kroku...noo jeszcze zapomniałaś o spuszczeniu deski...krok w dobrą stronę...baw się dalej :grin: Ciekawy eksperyment :!:
:) dziękuję za opinie :)
Ostatnią wrzutę traktuję w charakterze ciekawego eksperymentu, technicznie może się podobać, temat już mniej... :wink:
Ja również wolę Twoje makro. :grin:
Chciałbym popatrzec na makro bez winietki :) seria w toalecie jak dla mnie ciekawa choć model chyba za bardzo sie wczuł. Zazdroszcze talentu i czasu ktory mozesz poswiecic na prace w PS. Jak ty jestes poczatkujaca to ja stracilem 10 lat :)
pozdrawiam i prosze o wiecej
co do PS'a kiedyś patrzyłam jak kolega grafik pracuje i trochę się nauczyłam w nim pracować
oto kolejne moje wypociny w mini studiu chłopaka:
dwa pierwsze bardzo fajne. z naciskiem na drugie->świetne
ostatnie - mnie osobiście się wogóle nie podoba. wygląda tak jakby na puste tło doczepić parę rzeczy które będą udawały twarz.
Witam.
Dwójka, bardzo dobra. Może trochę więcej czoła. Prawie czuje się zapach.