Chciałbym przedstawić Wam jeszcze jedno z moich zdjęć.
Zrobiłem je pewnej jesieni w Karkonoszach. Należy do moich ulubionych, choć oczywiście nie każdemu musi się podobać. Odbiór uzależniony jest też od jakości / jasności monitora.
Wersja do druku
Chciałbym przedstawić Wam jeszcze jedno z moich zdjęć.
Zrobiłem je pewnej jesieni w Karkonoszach. Należy do moich ulubionych, choć oczywiście nie każdemu musi się podobać. Odbiór uzależniony jest też od jakości / jasności monitora.
no niezle... naprawde magiczne... pasowalo by na plakat jakiegos horroru...
Rzeczywiscie niezle, ma klimat. Na plakat horroru idealne ;) W srodku kadru jest cos, co na pierwszy rzut oka wyglada jak swieczka. Jest to jakas szczelina miedzy drzewami, czy cos takiego, ale jak popatrzylem na te fotke pierwsy raz, to wygladalo to dla mnie tak, jakby ta swieczka dawala takie swiatlo :) Jak sie z daleka patrzy, nie przygladajac sie zbytnio, to naprawde mozna odniesc takie wrazenie.
Pzdr
Ciekawe ujęcie - podoba mi się :)
Mam tylko wrażenie, że leci nieco w prawo, ale może takie było zamierzenie, więc nie czepiam się szczegółów ;)
niesamowita fota. celujesz w poster kolejnej części blair witch project? :twisted:
bardzo mi się podoba.
No, akurat ten film był moim zdaniem kiepski :-) Zauważyliście na zdjęciu mroczny klimat, mi jednak od mroczności wydaje się on bardziej tajemniczy. Ale nieważne. Zdjęcie faktycznie leci na jedną stronę, ale wierzcie mi, że kadrowałem je na sto sposobów, ale tak właśnie Słońce oświetlało tę część lasu, a po bokach były elementy, które mogły zepsuć ujęcie. Do tego spieszyłem się, bo taki stan trwał tylko chwilę...
Odważny jestes, ze nie bales sie wilkow i niedzwiedzi.
Fajny kadr... nie sadzilem ze to moze tak wygladac.
Kocham Karkonosze, znam je prawie jak własną kieszeń. Zdjęcie kapitalne, zazdroszczę ;)
A możesz napisać, w którym miejscu zrobiłeś bym sobie jakoś to zwizualizował trochę w realu :roll:
Ten park narodowy nie dorobił się jeszcze takich zwierzaków :-) Na razie szczycą się odnalezieniem śladu (odcisku łapy) rysia :-)Cytat:
Zamieszczone przez kisi
Przy skoczni narciarskiej "Orlinek". Schodzisz wzdłuż rozbiegu, a idąc dalej trafiasz na drogę leśną, kóra zaprowadziłaby Cię na ul. Leśną (przedłużenie Gimnazjalnej) w Karpaczu. Przecina ona właśnie taki mało atrakcyjny, świerkowy las.Cytat:
Zamieszczone przez kali999
Fajna fota. Szkoda, że leci w prawo.
No kurde, ciężkie drzewa były, źle się ustawiało w studio :-)Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
A tam leci nie leci oto jest pytanie ....
Super fotka
Jak w studio nie dało rady, to na kompie się to robi w 5 sekund :D .Cytat:
Zamieszczone przez WUJEK MARO
Mi też przeszkadza ten przechył. Bo reszta - super. Ale skoro nie chce Ci się prostować... przeżyję ;)
Dorzucę jeszcze takie ujęcie znad karkonoskiego potoku.
Zdjęcie technicznie OK, ładna kompozycja ale temat niebywale wyświechtany. Gdybyś na tych oślizgłych kamieniach posadził nagą kobietę to... temat też byłby zdeka wyświechtany, ale wielce przyjemny ;) .
Zgadzam się. Chciałem się tylko kiedyś spróbować w wyświechtanych tematach.
chyba żebyś posadził wyświechtaną kobietę :roll:
kurka świetne to zdjecie lasu. Pozdrawiam Karkonosze ;)
Staram się z takimi nie zadawać :-)Cytat:
Zamieszczone przez kali999
zdjęcie lasu bardzo mistyczne rzec by mozna ale w odbiorze oczy od razu łapia punkt w środku zdjęcia a zaraz po tym naturalnie rozchodza się na boki i w tym właśnie momencie cała kompozycja foty i jej symetria cierpią przez ten niewielki przechył po prawej stronie kadru. Drugie temat oklepany ale jak zawsze działa niesłychanie kojąco i w swojej wymowie jest jakby niesmiertelny. Pozdrawiam. :D
Wyprostowałem dla wszystkich osób, które zwróciły uwagę na ten feler.
I to się nazywa szacunek dla widza :D . Zdjęcie gitara.
Dziękuję. Widok wciąga. Z drugiej strony... napawa lękiem :)
Nie bój się Aga, będzie co ma być...
Swit w lesie....nastrojowo,tajemniczo i pięknie.Poniewaz cierpię na bezsennosc jak się ociepli popróbuję zmierzyc sie z tym tematem.Mam tylko jeden problem: jak zmierzyc się z lenistwem,ktore uniemozliwia mi opuszczenie domu:-)
Wszystkie fotki są extra :) rewelacyjne. Przypadły mi do gustu :) Pozdrawiam