Chciałbym przedstawić Wam jeszcze jedno z moich zdjęć.
Zrobiłem je pewnej jesieni w Karkonoszach. Należy do moich ulubionych, choć oczywiście nie każdemu musi się podobać. Odbiór uzależniony jest też od jakości / jasności monitora.
Chciałbym przedstawić Wam jeszcze jedno z moich zdjęć.
Zrobiłem je pewnej jesieni w Karkonoszach. Należy do moich ulubionych, choć oczywiście nie każdemu musi się podobać. Odbiór uzależniony jest też od jakości / jasności monitora.
Full speed ahead!
no niezle... naprawde magiczne... pasowalo by na plakat jakiegos horroru...
Rzeczywiscie niezle, ma klimat. Na plakat horroru idealneW srodku kadru jest cos, co na pierwszy rzut oka wyglada jak swieczka. Jest to jakas szczelina miedzy drzewami, czy cos takiego, ale jak popatrzylem na te fotke pierwsy raz, to wygladalo to dla mnie tak, jakby ta swieczka dawala takie swiatlo
Jak sie z daleka patrzy, nie przygladajac sie zbytnio, to naprawde mozna odniesc takie wrazenie.
Pzdr
Ciekawe ujęcie - podoba mi się
Mam tylko wrażenie, że leci nieco w prawo, ale może takie było zamierzenie, więc nie czepiam się szczegółów![]()
E-1 | HLD-2 | GS-2 ** 14-54/f:2.8-3.5 | 40-150/f:3.5-4.5 ** FL-50 | FP-1
Praktica Nova B ** Flektogon 20mm/f4 | Tessar 50/f2.8 | Pentacon Electric 100/f2.8 | Sonnar 180/f2.8
niesamowita fota. celujesz w poster kolejnej części blair witch project?![]()
bardzo mi się podoba.
No, akurat ten film był moim zdaniem kiepskiZauważyliście na zdjęciu mroczny klimat, mi jednak od mroczności wydaje się on bardziej tajemniczy. Ale nieważne. Zdjęcie faktycznie leci na jedną stronę, ale wierzcie mi, że kadrowałem je na sto sposobów, ale tak właśnie Słońce oświetlało tę część lasu, a po bokach były elementy, które mogły zepsuć ujęcie. Do tego spieszyłem się, bo taki stan trwał tylko chwilę...
Full speed ahead!
Odważny jestes, ze nie bales sie wilkow i niedzwiedzi.
Fajny kadr... nie sadzilem ze to moze tak wygladac.
...był Olek jest A6000
Kocham Karkonosze, znam je prawie jak własną kieszeń. Zdjęcie kapitalne, zazdroszczę![]()
A możesz napisać, w którym miejscu zrobiłeś bym sobie jakoś to zwizualizował trochę w realu![]()
Zapraszam na: stronę - www.mikolaj-kalina.com foto blog -http://mikolajkalina.wordpress.com/
Ten park narodowy nie dorobił się jeszcze takich zwierzakówZamieszczone przez kisi
Na razie szczycą się odnalezieniem śladu (odcisku łapy) rysia
![]()
Full speed ahead!
Przy skoczni narciarskiej "Orlinek". Schodzisz wzdłuż rozbiegu, a idąc dalej trafiasz na drogę leśną, kóra zaprowadziłaby Cię na ul. Leśną (przedłużenie Gimnazjalnej) w Karpaczu. Przecina ona właśnie taki mało atrakcyjny, świerkowy las.Zamieszczone przez kali999
Full speed ahead!