A oto kolejna wariacja na temat bogatki i cd moich zabaw z ruchem:
http://plfoto.com/zdjecie.php?picture=659497
Nie jest to takie zdjęcie jakie sobie wymarzyłem :( ale póki co muszę się nim zadowolić.
Zapraszam.
Wersja do druku
A oto kolejna wariacja na temat bogatki i cd moich zabaw z ruchem:
http://plfoto.com/zdjecie.php?picture=659497
Nie jest to takie zdjęcie jakie sobie wymarzyłem :( ale póki co muszę się nim zadowolić.
Zapraszam.
jakość kiepsciutka i ten ptaszek wyglada jak wklejany :P ale reszta spoko :D podoba mi sie
co jest kiepsniutkie ?? dla mnie fotka nieziemska, jedyne co mnie razi to podpis. bardziej stonowany by mógł byc. Pozdrawiam
Nie wiedzieć czemu zawsze jak zwierzę w ruchu wyjdzie w miarę wyraźnie ktoś stwierdzi że jest wklejone a całość została zmontowana. Ciekawe.
luc4s pewnie masz rację, kiedyś zresztą w ogóle nie podpisywałem, ale w zeszłym miesiącu buchnęli mi całą stronę z tą częścią zdjęć, która nie była podpisana. Wiadomo, że łatwo wyretuszować podpisy ale nawet tego nie chciało sie im robić. Wymienili tylko moje nazwisko w treści strony i tyle. Na moje żądanie serwis zamknięto ale nadal dostaję maile z pogróżkami. Także zrobiłem się chyba trochę przewrażliwiony. Pozdrawiam.
ciekawi mnie tło... takie pierścienie rysuja zwierciadlane obiektywy. Co to za obiektyw, którym robiłeś tę fote?
Zuiko Digital 50-200. Tło to znajdujący się kilkadziesiąt metrów dalej szpaler drzew.
A w ogóle Rick to Ty mnie nie martw. Zwierciadlane słyną z nienajlepszej jakości optycznej. Wybrałem ten obiektyw bo był tylko jeden do wyboru :) w tym systemie i o tym zakresie ogniskowych i zbierał bardzo dobre recenzje w testach, do których udało mi się dotrzeć.
no tak to niestety jest w tym kraju, ale moze mniej rzucajacy sie w oczy podpis, albo znak wodny?
SUPER ! Dla mnie idealne !
Masz rację będę musiał nad tym pomyśleć. Te podpisy to prowizorka chociaż jak znam siebie i chyba ogólnie prowizorki trwają najdłużej :)Cytat:
luc4s:
ale moze mniej rzucajacy sie w oczy podpis, albo znak wodny?
generalnie nie przepadam za fotkami zwierzat no ale to zdjecie POWALA. moglbys podac exifa??
ja do tego obiektywu nic nie mam. przynajmniej nie mam nic negatywnego. poprostu mialem do zenita kiedys zwierciadlany obiektyw i tak mi to tlo przypomnialo dawne czasy:) bo takie rozmycia mi sie podobaja :x A tak wogole to fota rewelka(nie wypowiedzialem sie wczesniej hehe)
rewelacja... przynajmniej pooglądac moge ;)
Nib nie mam łącza i nie jestem teraz u siebie. Postaram się donieść ale sprawdź bo chyba ten plik ma exif. W komputerze, z którego teraz korzystam nawet tego nie moge sprawdzić :(
Nic dodać nic ująć super foto. Takie zdiecia wymagają albo duzo cierpliwosci albo poprostu szcześcia :) Mi chyba brakuje jednego i drugiego :P Zreshta tam gdzie mieszkam to jedynie wrubli pełno. Pozazdrościc Strzału. REWELKA :!: