A oto kolejna wariacja na temat bogatki i cd moich zabaw z ruchem:
http://plfoto.com/zdjecie.php?picture=659497
Nie jest to takie zdjęcie jakie sobie wymarzyłemale póki co muszę się nim zadowolić.
Zapraszam.
A oto kolejna wariacja na temat bogatki i cd moich zabaw z ruchem:
http://plfoto.com/zdjecie.php?picture=659497
Nie jest to takie zdjęcie jakie sobie wymarzyłemale póki co muszę się nim zadowolić.
Zapraszam.
jakość kiepsciutka i ten ptaszek wyglada jak wklejany :P ale reszta spokopodoba mi sie
Nareszcie wakacje
co jest kiepsniutkie ?? dla mnie fotka nieziemska, jedyne co mnie razi to podpis. bardziej stonowany by mógł byc. Pozdrawiam
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Nie wiedzieć czemu zawsze jak zwierzę w ruchu wyjdzie w miarę wyraźnie ktoś stwierdzi że jest wklejone a całość została zmontowana. Ciekawe.
luc4s pewnie masz rację, kiedyś zresztą w ogóle nie podpisywałem, ale w zeszłym miesiącu buchnęli mi całą stronę z tą częścią zdjęć, która nie była podpisana. Wiadomo, że łatwo wyretuszować podpisy ale nawet tego nie chciało sie im robić. Wymienili tylko moje nazwisko w treści strony i tyle. Na moje żądanie serwis zamknięto ale nadal dostaję maile z pogróżkami. Także zrobiłem się chyba trochę przewrażliwiony. Pozdrawiam.
ciekawi mnie tło... takie pierścienie rysuja zwierciadlane obiektywy. Co to za obiektyw, którym robiłeś tę fote?
Olympus D-560Z
Nikon D50 | 18-55 | 55-200| 50/1.8D
Zuiko Digital 50-200. Tło to znajdujący się kilkadziesiąt metrów dalej szpaler drzew.
A w ogóle Rick to Ty mnie nie martw. Zwierciadlane słyną z nienajlepszej jakości optycznej. Wybrałem ten obiektyw bo był tylko jeden do wyboruw tym systemie i o tym zakresie ogniskowych i zbierał bardzo dobre recenzje w testach, do których udało mi się dotrzeć.
no tak to niestety jest w tym kraju, ale moze mniej rzucajacy sie w oczy podpis, albo znak wodny?
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
SUPER ! Dla mnie idealne !
Gosciu Gosciowaty - Gosciowatosc :P
Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek
Masz rację będę musiał nad tym pomyśleć. Te podpisy to prowizorka chociaż jak znam siebie i chyba ogólnie prowizorki trwają najdłużejluc4s:
ale moze mniej rzucajacy sie w oczy podpis, albo znak wodny?![]()