coś łatwiejszego od E-520
Witam wszystkich forumowiczów.
To jest mój pierwszy post na forum ,a konto założyłem w 10-09-08 :) Kupiłem wtedy właśnie e-520 ,wiedziałem ,że to aparat nie dla laików takich jak ja ,ale powiedziałem sobie ,że zaczne sie bawić to go rozgryze tak sie jednak nie stało.
Na wakacjach sprawował sie dobrze oczywiście wszystko robiłem na auto bo zawsze jak przychodził czas na jakiś wyjazd mówiłem sobie ,że siąde przed i zaczne sie uczyć ,ustawiać itp.ale nigdy nie było na to czasu,jednak to nie moja dziedzina chyba :)
Bardzo mnie denerwowało w nim to "spawanie" jak wyczytałem to sie nazywa, lekka szarówka sie robi ,a ja już nie mogłem zrobić zdjęcia ,wiem ,że zaraz ktoś napisze kup lampe zew. ale jak np widze z podobnymi sprzetami pykaja spokojnie fotki bez lamp zew. a ja stoje i "spawam" wtedy odrazu czuje sie jak jakiś amator :oops: i chowam aparat udając ,że coś ustawiam ,lekki wstyd.
Chciałbym go sprzedać i kupić coś w tych pieniądzach może dołożyć jeszcze kilka stówek nie wiem ,prosiłbym o jakieś rady ,chodzi o jakiś sprzęt żeby był łatwy w obsłudze no i robił rónie dobre fotki .
Dziękuje i pozdrawiam
Odp: coś łatwiejszego od E-520
Rob telefonem-naprawde.Zabawa we fotki u Ciebie nie ma sensu.
Jesli wg instrukcji nie umiesz wylaczyc spawarki to o czym bedziemy pisac?
Nie obraz sie,ale to rada od serca.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Rob telefonem-naprawde.Zabawa we fotki u Ciebie nie ma sensu.
Jesli wg instrukcji nie umiesz wylaczyc spawarki to o czym bedziemy pisac?
Nie obraz sie,ale to rada od serca.
3 lata zajelo mu nieprzeczytanie instrukcji od aparatu...
Jak myslisz- ile lat mu zajmie nieprzeczytanie instrukcji od telefonu...?
Polecilbym cos mniej skomplikowanego....
Cytat:
Zamieszczone przez
k@czy
3 lata zajelo mu nieprzeczytanie instrukcji od aparatu...
Jak myslisz- ile lat mu zajmie nieprzeczytanie instrukcji od telefonu...?
Polecilbym cos mniej skomplikowanego....
Przed komunia ciezko sie zabrac do czytania:mrgreen:,teraz mysle bedzie juz z gorki,bo to i sms od dziewczyny,mms trza poslac z dedykacja(kurde,ja do dzis nie umiem):mrgreen::mrgreen::mrgreen:
nie obrażam sie bo macie racje :)
my tez sie nie obrazamy :)
Hmmm, na studiach miałem na laboratorium spawanie metodą MIG/MAG, spawanie w osłonie argonu, ale nic tam o fotografii nie było :???:
Wychodzi, że też nie przeczytałem instrukcji :-P, a też mam 520.
Dunker, zadaj sobie pytanie, czy zależy Ci na zwykłym pstrykaniu zdjęć, czy na czymś więcej? Jak tylko na pstrykaniu, to tak jak pisał Mirek - nawet komórka wystarczy. A jak coś więcej, to kup np. Lumixa FZ-coś_tam. Jam miałem wcześniej model FZ-7 i byłem cholernie zadowolony.
Ale nadal trzeba bedzie przeczytac instrukcje... nie ta droga podazecie koledzy, nie ta droga.....
Najlepiej zaspiewajmy przed nastepna butelka.
Cytat:
Zamieszczone przez
dunker
a ja stoje i "spawam" wtedy odrazu czuje sie jak jakiś amator :oops:
rep +++