Witam wszystkich forumowiczów.
To jest mój pierwszy post na forum ,a konto założyłem w 10-09-08Kupiłem wtedy właśnie e-520 ,wiedziałem ,że to aparat nie dla laików takich jak ja ,ale powiedziałem sobie ,że zaczne sie bawić to go rozgryze tak sie jednak nie stało.
Na wakacjach sprawował sie dobrze oczywiście wszystko robiłem na auto bo zawsze jak przychodził czas na jakiś wyjazd mówiłem sobie ,że siąde przed i zaczne sie uczyć ,ustawiać itp.ale nigdy nie było na to czasu,jednak to nie moja dziedzina chyba
Bardzo mnie denerwowało w nim to "spawanie" jak wyczytałem to sie nazywa, lekka szarówka sie robi ,a ja już nie mogłem zrobić zdjęcia ,wiem ,że zaraz ktoś napisze kup lampe zew. ale jak np widze z podobnymi sprzetami pykaja spokojnie fotki bez lamp zew. a ja stoje i "spawam" wtedy odrazu czuje sie jak jakiś amatori chowam aparat udając ,że coś ustawiam ,lekki wstyd.
Chciałbym go sprzedać i kupić coś w tych pieniądzach może dołożyć jeszcze kilka stówek nie wiem ,prosiłbym o jakieś rady ,chodzi o jakiś sprzęt żeby był łatwy w obsłudze no i robił rónie dobre fotki .
Dziękuje i pozdrawiam