Cyfrowe.pl i Olympus Polska zapraszają na cykl bezpłatnych warsztatów fotograficznych, których bohaterem będzie nowa generacja aparatów PEN.
Więcej...
Wersja do druku
Cyfrowe.pl i Olympus Polska zapraszają na cykl bezpłatnych warsztatów fotograficznych, których bohaterem będzie nowa generacja aparatów PEN.
Więcej...
Dziękuję za zamieszczenie informacji. Właśnie chciałem ją umieścić na forum :)
Ale mam tu wiadomość, któej nie znajdziecie na stronie: dla użytkowników Olympusclub mamy 5 gwarantowanych miejsc na każde spotkanie. W formularzu zgłoszeniowym proszę KONIECZNIE wpisać hasło: Olympusclub.
Więcej informacji i rejestracja: http://www.cyfrowe.pl/warsztatyolympus.html
Pozdrawiam
Sklep Cyfrowe.pl
no to już po sprawie bo zanim się ukazała ta informacja o haśle to zgłoszenie poszło.
RSSBot
dzięki za informacje :)
Cyfrowe_pl, wysyłaliście już potwierdzenia mailowe? Puuustki u mnie, stąd pytanie... No chyba, że tak szybko się miejsca rozeszły ;)
Zapisałem się ..a że rozważam przesiadkę na Pena jeszcze w tym roku- chętnie bym sprawdził je organoleptycznie :)
Ktoś się pisze na warsztaty w Poznaniu? Samemu mi się nie chce, ale jak będzie jeszcze ktoś chętny, to się zapiszę :)
Również zapisałem się na warsztaty w Poznaniu, potwierdzenia na maila brak.
Zapisałem się wczoraj na warsztaty w Gdańsku, szkoda że dopiero teraz zobaczyłem info o pewnych miejscach :/
Moze sie cyfraki nad nami zlituja, napisalem im PW... w sumie nie nasza wina nie?
Za gapowe trzeba placic, cyfraki postawcie sie!
pozdrawiam serdecznie
Janek