daje to radę ?
nie mam dystansu...
Wersja do druku
Mnie się podoba.Bardzo naturalny i niewymuszony.Nawet ten nieielki przepał na brodzi mi nie przeszkadza.Lubię tego typu fotki.Pozdrawiam
Nie daje rady:
-telefon
-ostre światło
ale jest za to naturalny
słuszne uwagi grizz...
dlatego nawałem go portrecik , to żadna wyszukana praca. Nie miałem lampy trochę cieni usunąłem w PS bo były potworne kontrasty. Nie chciałem też przesadzić w drugą stronę.
Raczej chodzi mi o to czy po prostu przyjemnie się na to patrzy, czy warto walnąć sobie
odbitkę, czy należałoby to wywalić z dysku :|
Po prostu na telefon i warunki żadnego wpływu nie miałem...
Tak szczerze mówiąc to zawsze mam dylematy czy wstawiać takie fotki i pytać o opinię. Bo skoro to "pstryk"a nie żaden hicior to po cholerę wstawiać. Z drugiej strony warto usłyszeć kilka uwag od "niezależnych"...
Posłucham dalej... ;)
Na dysku bym zostawił - zreszta praktycznie wszystko zostawiam. Odbitki jednak bym nie robił ;)
Zrob drugi.
Bez kaptura i telefonu, przy bardziej laskawym swietle, ale z tym samym wyrazem twarzy.
Bedzie hicior.
P.S.: Wiekszosc to pstryki, wiec tym sie mozesz nie przejmowac ;)
Mam uwagi jak poprzednicy ale z drugiej strony zdjęcie broni się naturalnością... Swoją drogą ciekawy jestem jakby wyglądało w kolorze - przy takim świetle pewnie by powstał niezły odpust a może się mylę...
A mi się podoba, nie powala profesjonalizmem a i nie zalatuje amatorszczyzną. Ot portrecik, jak to mówi autor.
Podoba mi się.
Fajna fotka. Fajny kadr, zwlaszcza przy tak ostrym swietle. Obrobka tez niczego sobie.