Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Mnie się podoba.Bardzo naturalny i niewymuszony.Nawet ten nieielki przepał na brodzi mi nie przeszkadza.Lubię tego typu fotki.Pozdrawiam
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Nie daje rady:
-telefon
-ostre światło
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
ale jest za to naturalny
słuszne uwagi grizz...
dlatego nawałem go portrecik , to żadna wyszukana praca. Nie miałem lampy trochę cieni usunąłem w PS bo były potworne kontrasty. Nie chciałem też przesadzić w drugą stronę.
Raczej chodzi mi o to czy po prostu przyjemnie się na to patrzy, czy warto walnąć sobie
odbitkę, czy należałoby to wywalić z dysku![]()
Po prostu na telefon i warunki żadnego wpływu nie miałem...
Tak szczerze mówiąc to zawsze mam dylematy czy wstawiać takie fotki i pytać o opinię. Bo skoro to "pstryk"a nie żaden hicior to po cholerę wstawiać. Z drugiej strony warto usłyszeć kilka uwag od "niezależnych"...
Posłucham dalej...![]()
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Na dysku bym zostawił - zreszta praktycznie wszystko zostawiam. Odbitki jednak bym nie robił![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Zrob drugi.
Bez kaptura i telefonu, przy bardziej laskawym swietle, ale z tym samym wyrazem twarzy.
Bedzie hicior.
P.S.: Wiekszosc to pstryki, wiec tym sie mozesz nie przejmowac![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Mam uwagi jak poprzednicy ale z drugiej strony zdjęcie broni się naturalnością... Swoją drogą ciekawy jestem jakby wyglądało w kolorze - przy takim świetle pewnie by powstał niezły odpust a może się mylę...
A mi się podoba, nie powala profesjonalizmem a i nie zalatuje amatorszczyzną. Ot portrecik, jak to mówi autor.
Podoba mi się.
Big Mac to Big Mac, tylko „le Big Mac”
Wejdź na moje portfolio na plfoto.com i skomentuj parę zdjęć.
Fajna fotka. Fajny kadr, zwlaszcza przy tak ostrym swietle. Obrobka tez niczego sobie.
...był Olek jest A6000