Witam:esystem2:
nosze się zamaiarem zakupu któregos z tej dwójki, pytanie do Was co wybrać? nowy e 520 czy e 510 używke w dobrym stanie
ma to być dla mnie jako drugie body a i korzystać będzie z tego moja żona
prosze o ewentualne opinie
Wersja do druku
Witam:esystem2:
nosze się zamaiarem zakupu któregos z tej dwójki, pytanie do Was co wybrać? nowy e 520 czy e 510 używke w dobrym stanie
ma to być dla mnie jako drugie body a i korzystać będzie z tego moja żona
prosze o ewentualne opinie
Hey.Ja mam 520 ale nie korzystam z LV więc wybrałbym 510,jednak jako,ze ma być body dla kobiety to zdecydowanie 520.Pozdrawiam
510 też ma LV więc nie rozumie poprzedniej odpowiedzi.
Ja bym kupił 510 (idzie wyrwać za małe pieniądze, a nie ma drastycznych różnic pomiędzy tymi modelami). Zaoszczędzone pieniądze można odłożyć na przyszłość na jakieś szkło.
gdzieś przeczytałem że 510 jest bardziej ceniona niż 520 ale zbytnio nie wiem czym ta opinia została poparta
ciężko będzie chyba dostać 510 na gwarancji
Poszukaj w naszej giełdzie. Ostatnio sporo osób przesiada się na E30 albo zmienia system - możne akurat się trafi dobra oferta.
cos by się znalazło tylko różnica w cenie nie jest duża między funkiel nówką nie śmiganą 520 a i do tego jakieś szkiełko 35 mm albo 70-300 no i zwrot kaski z Olka:)
A może pomyśl nad E620 albo E30?
Nowsze konstrukcję, a przy obecnych promocjach naprawdę mocno konkurencyjne cenowo.