Witam
nosze się zamaiarem zakupu któregos z tej dwójki, pytanie do Was co wybrać? nowy e 520 czy e 510 używke w dobrym stanie
ma to być dla mnie jako drugie body a i korzystać będzie z tego moja żona
prosze o ewentualne opinie
Witam
nosze się zamaiarem zakupu któregos z tej dwójki, pytanie do Was co wybrać? nowy e 520 czy e 510 używke w dobrym stanie
ma to być dla mnie jako drugie body a i korzystać będzie z tego moja żona
prosze o ewentualne opinie
Hey.Ja mam 520 ale nie korzystam z LV więc wybrałbym 510,jednak jako,ze ma być body dla kobiety to zdecydowanie 520.Pozdrawiam
Zenit 12xp + Panasonic Fz50 + E520 + grip + 14-42 + OM 50mm f/1.8 + 40-150 + FL36R
510 też ma LV więc nie rozumie poprzedniej odpowiedzi.
Ja bym kupił 510 (idzie wyrwać za małe pieniądze, a nie ma drastycznych różnic pomiędzy tymi modelami). Zaoszczędzone pieniądze można odłożyć na przyszłość na jakieś szkło.
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
gdzieś przeczytałem że 510 jest bardziej ceniona niż 520 ale zbytnio nie wiem czym ta opinia została poparta
ciężko będzie chyba dostać 510 na gwarancji
Poszukaj w naszej giełdzie. Ostatnio sporo osób przesiada się na E30 albo zmienia system - możne akurat się trafi dobra oferta.
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
cos by się znalazło tylko różnica w cenie nie jest duża między funkiel nówką nie śmiganą 520 a i do tego jakieś szkiełko 35 mm albo 70-300 no i zwrot kaski z Olka![]()
A może pomyśl nad E620 albo E30?
Nowsze konstrukcję, a przy obecnych promocjach naprawdę mocno konkurencyjne cenowo.
Moje próby i Moja strona
PAJACYK