4 załącznik(ów)
Odp: Ile Sójek zmieścicie na jednym kijaszku ?
....a sójki się nie przejmują.....
Świetne kadry, momenty znakomite ... a że fotki "niekatalogowe"? ... cóż z tego.
Dla mnie bomba.
Gratuluję i pozdrawiam.
Cytat:
Zamieszczone przez
witia1
Świetne kadry, momenty znakomite ... a że fotki "niekatalogowe"? ... cóż z tego.
Dla mnie bomba.
Gratuluję i pozdrawiam.
...dzięki Witia, pokrzepiłeś mnie....
Z ostatniej wrzutki, najbardziej podobają mi się scenki za zdjęcia 1 i 3. Ostro się kłócą :wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
heniobe
....a sójki się nie przejmują.....
Dawaj sójki one sa wspaniałe.:-D
To jest reportaż " Z życia ptaszorów " :-P
a nie " Portret pozowany ". :-(
Cytat:
Zamieszczone przez
henry1
Dawaj sójki one sa wspaniałe.:-D
To jest reportaż " Z życia ptaszorów " :-P
a nie " Portret pozowany ". :-(
dzięki za dobre słowo
adambieg, też dzięki
pozdrawiam hb
PS. Niestety, tegoroczne się kończą, jak pisałem wcześniej z powodu dość tragicznych sytuacji zamiast być z ptaszkami cztery miesiące byłem miesiąc. W poniedziałek się rozstrzygnie czy to na ten rok koniec czy uda mi się jeszcze trochę tam pobyć. Zobaczymy.
Trzymam kciuki za pozytywne rozstrzygnięcie. Mam nadzieję, że zobaczę sójki jak kłócą się na ośnieżonym drzewie. Podobno zima już w październiku...
Cytat:
Zamieszczone przez
adambieg
Trzymam kciuki za pozytywne rozstrzygnięcie. Mam nadzieję, że zobaczę sójki jak kłócą się na ośnieżonym drzewie. Podobno zima już w październiku...
Pocieszyłeś mnie z tą zimą, tam nie ma porządnego ogrzewania to jedynie letnie lokum. Zobaczymy co będzie a ponieważ nigdy nie ma tak źle żeby nie mogło być jeszcze gorzej......czekam cierpliwie.
pozdrawiam hb
Ale zadyma na ostatnich zdjeciach. To cos w rodzaju ptasiego "Wielkiego brata" :mrgreen:
Trzecie z ostatniej wrzuty podoba mi się najbardziej. Jak patrzę na całą serię to mam pewne skojarzenia i mógłbym zasugerować tytuł "Ptasi parlament". :)