Odp: Pstryki ignoranta czyli romans z "sześćsetdwudziestką"
Cytat:
Zamieszczone przez
Dzuiko
Tadziku, czy to znaczy że posiadasz też wzmachole lampowe audio ?
Nie, lampy się jeszcze nie dorobiłem. Generalnie mam (prawie) komplet klocków Pioneera z epoki: M73, C73, CT93, F93, PD75, PL505 + Akai GX95 MkII a choruję na szpulę GX 747.
Cytat:
Zamieszczone przez
Ceat
38 bardzo bardzo, tylko trzeba było dorzucić z 10dB to by się ampol z gałki schował. Koronka piękna, aż się prosi o HDRa żeby uwidocznić szczegóły w cieniach. NB równa jest aż do bólu, ale przez kontrast plam lewa-prawa sprawia wrażenie że przechyla się w prawo.
Dzięki za dobre słowo, zdjęcie z ręki - nie mogłem rozstawić statywu bo było za dużo ludzi :cry: Będę wrzucał w miarę obrabiania:
41. Iluminacja
Noo takich koronek to się nie spodziewałem :P Ale szkoda że od góry zakończenia tych łuków nie ma. Wiatrak na wypasie :)
Cytat:
Zamieszczone przez
acidmk
Noo takich koronek to się nie spodziewałem :P Ale szkoda że od góry zakończenia tych łuków nie ma. Wiatrak na wypasie :)
Dzięki :wink:
Jeszcze dwa nocne:
42. Łuk nocą:
43. Sacre Coeur:
44, 45. Paryskie bramy:
46. Dziwny dom:
47. Rozeta:
48. Symetria:
49. Chmury:
Na dzisiaj wystarczy, idę czytać "Księgę kanałów" :)
42. i 46. mnie zmiażdżyło perspektywą. Bosskie!
Cytat:
Zamieszczone przez
Prysiu
42. i 46. mnie zmiażdżyło perspektywą. Bosskie!
Dzięki że zajrzałeś :lol:, Wieża była i Łuk, parę innych rzeczy też, więc czas na:
Musiałem trochę poprawiać Mistrza żeby usunąć odbicia japońskiej wycieczki z pancernego szkła :)
Seria z Paryża bardzo mi się podoba ( może poza ostatnim ;) ). Świetnie wyłowiłeś i pokazałeś detale.
Dziękuję wszystkim którzy tu zajrzeli, Mona Lisę potraktujmy jako żart. Żeby nie zanudzać Paryżem - ostatnie dwa:
51. Cudowne kłódki:
52. Kwiatek na koniec serii:
Zdjęcia trochę mniejsze bo poprzednie były chyba ciut za wielkie.
Fajne zdjęcia, szczególnie 39,41,42,46. A po kwiatku (52) od razu widać, że z Paryża :wink:.