Swietny!!!Czy to jakaś rasa?Ma w sobie coś z dobermana i jamnika :-)Jaka jest prawda?
Wersja do druku
Swietny!!!Czy to jakaś rasa?Ma w sobie coś z dobermana i jamnika :-)Jaka jest prawda?
Słodkie zdjęcia dziecka. Model bardzo udany :grin:
Prawda leży pośrodku :wink: Miał z tego wyróść pinczer miniaturowy, ale nie wyrósł. Na dodatek jest bardzo łagodny i nieszczekliwy, więc na typowej wsi pożytku z niego nie ma. Dla nas jednak to piesek idealny, wygląda jak miniatura dobermana. :wink: Taki trochę w typie pinczera średniego, ale waży raptem 5kg, więc ni pies ni wydra. :mrgreen: Aczkolwiek nieskromnie stwierdzę, że jest dość urodziwy i wiele osób się pyta o rasę. :wink:
Do mnie jednak przede wszystkim przemówiła jego łagodność i taka trochę "mułowatość". :wink: Ma ok. 5 miesięcy.
Wygląd ma szlachetny i spojrzenie bystre. Do szczekania dorośnie, może lepiej jak będzie zrównoważony , a nie szczekliwy?
Jaki by nie był - to i tak Ci się serduszkiem wypłaci. Dbaj o niego, niech zdrowo dorośnie i dojrzeje. Piszesz miał być pinczerem - nie yorkiem i nie o.n. to po co ma szczekać po próżnicy.
Pozdrawiam AP.
Dobermany zaliczają się do pinczerów. :) Brak mi dobka po odejściu Hexy, to mądre i wrażliwe psy, ale nie mam warunków na trzymanie tak dużego psa. Może kiedyś jeszcze...
Apz - właśnie się cieszę, że nie jest szczekliwy. Wyjątkowo w porządku piesek. :)
Wrzucam i znowu znikam. :wink:
Konsekwentnie błądzę po ogródkach działkowych...
29.
30.
31
32
Pies fajny,a i bramke będzie można zostawić otwartą:wink:
Lubię te oldskulowe, działkowe klimaty :)
Maluch wkomponowal sie idelanie w dzialke, znaczy nie wyroznia sie od pozostalych elementow, ktorych przeznaczenie zweryfikowal czas :-)