raynox + 40-150 z twego co pamiętam :]
pozdrawiam
Wersja do druku
raynox + 40-150 z twego co pamiętam :]
pozdrawiam
A który model raynoxa masz, bo sa chyba dwa, jeden zwykły chyba x1.54 i ten super hiper x2.2
DCR-250 czyli zwykły - jeśli jesteś zainteresowany możęmy się dogadać, mam ZD 35 i raynox się kurzy :]
pozdrawiam
72 - niezłe :) szkoda, że lewego kurka jest więcej niż prawego ,
71 - jak na panoramkę - mnie nie powala, wiem jak trudno jest dobrze zakomponować tak szeroki kadr,
dawaj więcej
Kran mi się bardzo podoba, choć nie jest bez wad. Trochę przykadrować z lewej, szkoda trochę brudków na końcu kranu i odbicia fotografa....
fakt fotografa mogło by nie być w odbiciu, poza tym gdyby głowka kranu była cała ostra. Ale te brudy - moim zdaniem wzbogacają zdjęcie - bez tego jakieś takie katalogowe by było
73
74
75 ver 2
76 ver 2
77 evil kot
Oko świetne i respekt dla modela za wytrzymałość. Zastanawiam się w jaki sposób uzyskałeś takie iskry nad palnikiem gazowym? Panoramy jak to panoramy... na 4-.
Pozdrawiam
spróbuj zapalić zapalniczkę nad gazem tak aby nie powstał płomień, przy włączonym palniku gazowym :)Cytat:
Zamieszczone przez asfoto_p
78
ostatnie - fajny, lekko leci w lewo. NIe masz czasem ujęcia z większą ilością odbicia w wodzie?
oko - inne, ale fajne, zaczerniłeś nieco za bardzo - zostawił bym jakieś majaczące zarysy powiek gdzieś w tej czerni
reszta mi nie leży
kocur - zabójczy :mrgreen: , szkoda tła ( ale to był ułamek sekundy - wiem wiem ;) )- popracuj nad nim