Odp: E-30 czy zmiana systemu?
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
Nic o cenie nie bylo :)
Nikoniarze i Kanonierzy wszakze mlaskali z zachwytu, ze puszka wypas :P
T.
zaczyna sie robic ciekawie ... moze zdradz cos wiecej na temat swojej sennej wizji ...
No wszystko juz opisane... reszty nie pamietam. Moze sample z HIGH-ISO mam zapodac? :)
T.
taaaa...przedstawi Ci całą specyfikację techniczną z testami włącznie i relacje Dobasa z wyprawy na Marsa...:mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
No wszystko juz opisane... reszty nie pamietam. Moze sample z HIGH-ISO mam zapodac? :)
T.
niekoniecznie ... akurat malo uzywam wysokich ISO ;-)
bardziej ciekawi mnie wielkosc matrycy ... czy nadal 4/3 ... czy cos innego ...
skoro mowisz ze ci z N i C mlaskali z zazdrosci to musialo byc to cos ... fajnego ?
---------- Post dodany o 14:47 ---------- Poprzedni post był o 14:43 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
taaaa...przedstawi Ci całą specyfikację techniczną z testami włącznie i relacje Dobasa z wyprawy na Marsa...:mrgreen:
...a Dobas nic nie mowill ze wybiera sie na Marsa ... teraz wszystko staje sie jasne ... stad interesowal sie ostatnio mikro 4/3 ... lecac w kosmos waga ma znaczenie ...
Cytat:
Zamieszczone przez
Centus
skoro mowisz ze ci z N i C mlaskali z zazdrosci to musialo byc to cos ... fajnego ?
to musialaby byc matryca wielkosci mapy turystycznej podpinana do aparatu przez bluetooth
Cytat:
Zamieszczone przez
Centus
No wlasnie 4/3 to bylo! Te szkla jakies jasne dosc. Cos f/1.2.. zapewne zatem stalki jakies.
Ale kurde.. te 28MPix to idealnie pamietam ze tyle to bylo :P
T.
Ja nie mam snów , ja mam nadzieję , na lusterkowe E-7 i wtedy nie znajdę już powodów by zaniechać zmiany. E-30 mi się starzeje ,głównie mentalnie, nadchodzi powoli czas na zmianę , a i jeszcze jedno - z każdym kolejnym dniem przekonuję się, że dla mnie jest lusterko i wizjer optyczny, nie jakieś tam mikro z kolejnym wyświetlaczem przed okiem.
Pozdrawiam AP.
Cytat:
Zamieszczone przez
Centus
looo matko ... koniecznie musisz sprawdzic w senniku co to oznacza ;-)
Minolta skończyła na 9... ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
MichuP
Jeżeli zostać przy Olku to może lepiej coś z mikro? Gorsza optyka ale chyba lepsze matryce i algorytmy.. Na upartego można podpiąć duże szkła.
Ja z e510 +ZD14-54 przesiadłem się na epl3 + 14-54 którego ostatecznie zamieniłem na mZD12-50 i nie żałuję. Tylko teraz mam "zagwozdkę" w postaci oemdi. Tzn jak przekonać księgową do wydania kasy... ;)
Wysłane tapatalkiem z 2 galaktyki
Dałbym temu poczekać - nie było tak że nowinki nie trafiają do innych aparatów. A koledzy przetestują OM-D , zdążysz kupić przed latem jakby Cie
przycisnęło.
Pozdrawiam AP.