Jeszcze kilka godzin temu był dostępny. Wysłałem już do nich maila z pytaniem, o co chodzi, ale nie sądzę, żebym dostał odpowiedź. Pewnie im się cyferki pomieszały w nazwie obiektywu i teraz palą głupa.
Wersja do druku
Jeszcze kilka godzin temu był dostępny. Wysłałem już do nich maila z pytaniem, o co chodzi, ale nie sądzę, żebym dostał odpowiedź. Pewnie im się cyferki pomieszały w nazwie obiektywu i teraz palą głupa.
Hmmm - dziwny ten sklep, zamówiłem E-30 +14-54 za 4290 PLN, sklep przysłał mi drogą elektroniczną potwierdzenie zamówienia nr...., status - złożone...
Czy w ten sposób zawarłem już umowę w sensie prawnym i sklep musi się wywiązać?
Ale ta 14-54 to pewnie jedynka, na stronie sklepu aktualnie ani słowa o dwójce. Jesteś pewien ?
Zazwyczaj takie sklepy mają w regulaminie zapis, że to, co widzisz na nich stronie, to nie jest oferta, tylko zaproszenie do zawarcia umowy. A umowa zawierana jest w momencie, kiedy oni zaakceptują Twoją odpowiedź na zaproszenie.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
W mailu pytałem też, jaka to wersja obiektywu. Odpowiedzi jeszcze nie dostałem.
A czy rzeczywiście chcesz go kupić, że wysłałeś zamówienie ? Pytam z ciekawości.
Hmm, po slinga trzeba się zarejestrować do końca lutego, ale wszystko kupić i wysłać można do końca marca, tak? Zarejestrowałam się, potwierdzający mail zamiast moich danych zawierał tylko znaczniki [mail] etc. i twierdził, że to działa do końca lutego... Jak to jest?