Odp: Kalendarz OlympusClub 2013
Cytat:
Zamieszczone przez
Jack
Ogromne dzięki za pomoc w dystrybucji:-)
To my dziękujemy za ogromną pomoc Twoją i Olympus Polska w produkcji :).
Cześć,
dzisiaj otrzymałem kalendarze klubowe od Jacka, o czym wspomniał kilka postów wyżej.
Ponieważ niektórzy maja po blokowane PW, a i ja mogę wysłać PW tylko do 5 osób naraz, postanowiłem wykorzystać wątek.
Zaczynam dystrybucję w Warszawie.
Proponuję pierwszy termin poniedziałek 26.11.2012r. godz. 18:00-19:00 na terenie C H Arkadii.
Proszę o potwierdzenie terminu na PW- kto będzie.
Cytat:
Zamieszczone przez
daszek
Cześć,
dzisiaj otrzymałem kalendarze klubowe od Jacka, o czym wspomniał kilka postów wyżej.
Ponieważ niektórzy maja po blokowane PW, a i ja mogę wysłać PW tylko do 5 osób naraz, postanowiłem wykorzystać wątek.
Zaczynam dystrybucję w Warszawie.
Proponuję pierwszy termin poniedziałek 26.11.2012r. godz. 18:00-19:00 na terenie C H Arkadii.
Proszę o potwierdzenie terminu na PW- kto będzie.
Są szanse, że dam radę. A gdyby nie, jak jeszcze można wyrwać swój egzemplarz? :)
Cytat:
Zamieszczone przez
hadan
Niniejszym, chciałbym serdecznie podziękować Wszystkim którzy przyczynili się do powstania
tego kalendarza oraz jego dostarczenia. Kalendarz jest świetny i zamieszczone w nim zdjęcia
wspaniałe. Śmiem żywić nadzieję, że może w przyszłym roku uda się to powtórzyć.
Serdeczne dzięki.
Tobie hadan dzięki za sprawne obdzielenie ;)
Kalendarze w grupie Opolskiej już prawie rozdane, dzięki wszystkim którzy przyczynili się do ich powstania. Prócz samych kalendarzy dosyć ważną kwestią towarzyszącą podczas ich dystrybuowania jest fakt, że można się poznać poza forum, dzisiaj poznałem Ryśka_O - sama przyjemność zważywszy na dar Ryśka do ciekawego opowiadania. Dzięki :)
Jak czytam, że część z Was dopiero teraz kalendarze dostaje, to mi wstyd, że się tak wkurzałem jak mój na poczcie kiblował.
Ale akcja przednia. Na każdym kroku, od pomysłu przez wykonanie po dystrybucję :D
Cytat:
Zamieszczone przez
dao
Prócz samych kalendarzy dosyć ważną kwestią towarzyszącą podczas ich dystrybuowania jest fakt, że można się poznać poza forum
W niektórych przypadkach pozostała tylko wysyłka. Ale z własnych doświadczeń i z tego co mi opowiadano zwykłe przekazanie kalendarzy najczęściej kończyło się pogaduchami przynajmniej kilkunastominutowymi ;). To dodatkowy plus dystrybucji przez klubowiczów.
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
W niektórych przypadkach pozostała tylko wysyłka. Ale z własnych doświadczeń i z tego co mi opowiadano zwykłe przekazanie kalendarzy najczęściej kończyło się pogaduchami przynajmniej kilkunastominutowymi ;). To dodatkowy plus dystrybucji przez klubowiczów.
Nooo!:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Nooo!:grin:
... czasami nawet 2 godziny ;).
To dodatkowy miły element tej akcji kalendarzowej. Może przysłuży się to spotkaniom plenerowym.
Mnie też to spotkało.
No i pytali się o spotkania plenerowe :-)