Beznadziejny słowotwór małoleniej części społeczności twarzoksiążka. :mrgreen:
Czemu chcesz przenicować twórczość nynego, ma swój styl, robi co lubi i jest zadowolony.
Wersja do druku
A Ty w kolko to samo, i jak sie pare razy okazalo mijasz sie z prawda.
Tu nikt nie pisze bys "lajkowal", ze sobie pozwole uzyc Twojego jezyka, czy cos w ten desen.
Ale skoro cos piszesz, to warto byloby to jakimis argumentami poprzec, bo na razie tylko wode lejesz bez konkretow.
pozdro
Prawda? :-D
I słusznie.
Czemu? Ocena oceną ale takie udowadnianie wyższości mojej idei bo jest najmojsza jest bez sensu.
Nie neguję twojego spojrzenia na makro(dziedzinę mi obcą bo nie cierpię robali) lecz sposób w jaki to spojrzenie
przekazujesz. Primo: zbyt agresywnie, secundo: na tak daleko idącą krytykę trzeba wsparcia we własnym portfolio,
nie obraź się ale pisać tu może każdy i nie raz zdarza się że mądre opinie płyną od Wojtka co ma 14 lat i w życiu zdjęcia
nie zrobił a na to towarzystwo jest wyczulone.
Pozdrawiam
Ja
---------- Post dodany o 18:09 ---------- Poprzedni post był o 18:07 ----------
Weź się wypchaj trocinami i tłuczonym szkłem, nażryj zardzewiałych gwoździ i połamanych żyletek i zacznij
śpiewać Hard rock. :-P:twisted:
Ty je rozróżniasz :shock: Poważnie pytam, bo ja tylko bielinka i pazia królowej, no jakiś taki żółty jeszcze jest a reszta to dla mnie jeden motyl :mrgreen: Czasem kwiotka pstrykę :foto4: a czasem nie, ale czytaj Saboora (w Empiku ponoć też można kupić), jak się wytacza działa, to trza mieć jeszcze kule do tych dział i jakieś kłody coby pod koła podłożyć albo przeciwnikom pod nogi rzucić. Jak na razie to zaplecze masz małe, ba nawet na rzuconą przez nyny'ego rękawicę nie odpowiedziałeś zdjęciem, które mogłoby go powalić na kolana, zbrukać z błotem i co by mu tam jeszcze zrobić, o! skarpety mu zdejmiemy.
I nie myśl, że ja tu za jakieś wsparcie nyny'ego robię. Oooo, co to to nie. Nie raz się z nim nie zgadzałem i w cale się tego nie wstydzę, tylko ja się np. na makro, robalach, porannej rosie itp. rzeczach nie znam, więc przyjmuję to co on wstawia na zasadzie fajne, niefajne, fajne, fajne, do doopy. Chociaż nie, na porannej rosie to się trochę znam, szczególnie jak przyjmuje postać szronu i trzeba ją z szyb auta rano zdrapać ;)
---------- Post dodany o 21:24 ---------- Poprzedni post był o 21:22 ----------
Mi zawsze mówili, że jak połknę gwoździa, to mam się modlić, żeby szedł łebkiem na dół :mrgreen:
do hejtera mi daleko ale zrobic kilka zdjec i wygrac kilka konkursów nie upowaznia do tego by byc guru w temacie, zwłaszcza jesli wchodzi sie z takim przytupem jak Ty. pokory troche bo kazdy z nas dobrze wie ile pracy i cierpliwosci ta nasza pasja wymaga.tyle w temacie
Dawno zdjec nie bylo to trzeba wrzucic bo watek przeca glownie o tym traktuje ;)
OMD E-M5+Takumar 50mm/f4.0@f8.0 (jak zwykle klikac do oporu po lepsza jakosc)
272.
Załącznik 100753
pozdro
na prawde swietna gąsieniczka.moze tylko bym wystemplował tego liscia po srodku lodyzki i kokos.pozdr
rozumiem że do tego upoważnia wstawienie 120 takiej samej fotki do galerii i 35 komentarzy
5 - Doskonale
5 - Doskonale
5 - Doskonale
5 - Doskonale
5 - Doskonale
5 - Doskonale
5 - Doskonale
5 - Doskonale
5 - Doskonale
no cóż, co kraj to obyczaj........tyle w temacie
P.S. Nie roszczę sobie pretensji bycia guru, ale trochę fotek z życiu zrobiłem.......
jakaś pospolita ta glizda się wydaje. Codziennie takie widuję - w tramwaju, w pracy, w osiedlowym salonie tajskiego masażu i w lodówce z nabiałem. Po prostu wszędzie.