Jeszcze trochę...
Wersja do druku
Jeszcze trochę...
Dlaczego obcięłaś maszty jachtom (3 i 4 z tej wrzutki)? MZ straciły cały urok. Natomiast na ostatnim, wyprostowałaś maszt do pionu a przecież tam wieje :-P
Pierwsze z poprzedniej wrzutki jakieś nieostre :roll:
Heniu, ja nie wrzuciłam ich do oceny- tzn. nie było takie moje zmierzenie.
Płynęłam dziwną motorówką, łodka skakała na falach, miałam długi obiektyw i tak foty powchodziły.
Nie miałam w planach ich upiększania. :)
Ahoj!!
Wiem jak trudno jest robic fotki podczas regat, kiedy wszystko sie rusza... sama kiedys probowlalam i stwierdzilam, ze potrzebne mi jest do tego bardzo dlugie szklo :-P
Za to twojego kapitana od razu wypatrzylam :wink:
Pozdr.
Okoliczności i zasady regat są bardzo ciekawe. Są to oczywiście samotne regaty. Na specjalnie do tego zbudowanych jednostkach. Są maksymalnie minimalistyczne- nie ma na nich zbędnych sprzętów które obciążałyby łódż.
Wygrana Polaka jest tym większa, iż ma starszy i dużo cięższy jacht niż "Pingwin" który był pierwszy. W światku żeglarskim mówi się, że nie ważne jest na jakim miejscu kończy się wyścig, sukcesem jest dotrwać do końca regat.
W poprzednich edycjach wielu żeglarzy traciło jacht lub kończyło rejs w trakcie z powodu usterek, złamań masztu itp.
trzymajcie kciuki za Zbyszka :)
p.s. Tak Agniesiu :grin: dobrze wypatrzyłaś :)
W dodatku jest teraz na środku Atlantyku :)
Przed ostatnie i ostatnie zdjęcie najlepsze z serii ,reszta zdjęć wygląda jak by była wyjęta z albumu rodzinnego .
Jachty pod żaglami to jest to... Październik , morze, jachty - pozazdrościć można. Dziękuję.
Pozdrawiam AP.
Po krótkiej przerwie, kolejne fotki.
Pozdrawiam forumowiczów :grin:
Siedze przed kiepskim monitorem , niewiele na nim widać ale trójeczka intryguje (spj.pl -pkt1).
Pozdrawiam AP.
Zdecydowanie ostatnia jest najbardziej zmyslowa i kompozycyjnie idealna. Mi zas bardzo podoba sie pomysl z fot.2, nie wiem co inni o tym mysla ale pieknie ujeta naturalna ramka, nie ma zbednych szczegolow wedlug mnie pieknie.
Pozdrowka, Czarek
Witaj
Trojeczka jest PRZESUPERRRRR , chodz i jedyneczce nic nie brakuje , dwojeczka przyjemna w odbiorze , ciekawy bokeh , kadr.
Ale ta 3 miodzio., duzo w niej sensualnosci , ale teraz zaszalalem z tym slowem :wink: az czuje sie sie te fote.:)
Za poprzednikami 3 bardzo dobra zmysłowa ,2 też się podoba .
Ta 5-tka z żaglami - super.
A z "ostatnich" - na pewno 3.
Pozdrawiam.
ciężkie klimaty ostatnio zapodajesz, chyba mocno skomplikowane dla mojego stanu
pzdro
Wydaje mi się, ze osiągnęłaś bardzo wysoki poziom swoich zdjęć.
Świetne świecone, piękne modelki, obróbka na najwyższym poziomie.
Pozwolisz, że zamiast się zachwycać napiszę, co mi się nie podoba.
Na trzecim brakuje mi powietrza przed modelką, fajnie by było gdyby oddychała...Dodatkowo pojawia się jakiś dziwny przepał w okolicach piersi? Co tam się stało?
Na pierwszym z kolei dziwnie wygląda lewa ręka modelki, znikając w cieniu i nieostrości wygląda na dwa razy cieńszą niż prawa. Ale bardzo mi się podoba figlarny siwy kosmyk i prześwitująca pierś.
Mam nadzieję, że nie obrazisz, się za moje czepialstwo. Ja tylko przekazuję, swoje odczucia. Bardzo blisko tym zdjęciom do doskonałości, zazdroszczę kadrów, ale wkraczasz swoją fotografią w rejony gdzie szczegóły są bardzo ważne.
Życzę powodzenia.
pzdr
B.
ps.na dwójkę się patrzę, i patrzę, i patrzę......
Żeby się ze snu zimowego obudzić.....
Tajlandia po raz wtóry...
Ajajajjaj... ciepelko.....
Pierwsze swietne - jakbym wskoczyl do tej wody, to bym wylazl za dwa tygodnie...
Pierwsze zatrzymalo mnie najdluzej. Taka klasyka gatunku :)
Portrecik 3, morska 1.
Też bym chętnie zanurzyła się w tę wodę i nie wyszłabym z niej długo. :)
Ślicznie, piękne kolory mmmmmmmm :grin:
To jedno z najpiękniejszych miejsc. Ja tez z pewnością tam wrócę. To przyjazny i niedrogi kraj.
Kolejne... :grin:
Na pięknej pogodzie kolory dają większy efekt :grin:
Ale ostatnie zdjęcia MZ bardzo dynamiczne- jakby sztormowe :grin:
Bardzo, bardzo fajne te 2 kadry ostatnie! : ) Dynamiczne, trzymające w napięciu...a zarazem b. spokojne do oglądania! : )
Pozdrawiam : )
Pierwszy bardzo fajny, czuc dynamizm sceny, choc IMHO czarna bryla skaly za mocno przytlacza. Drugi mi sie nie podoba - z duzo z lewej, za pusto z prawej.
T.
Tylko jedynka mnie kupuje - jest dynamiczna, świetna w odbiorze.
Dwójka nudna niemal bez ruchu, za spokojna. W takiej parze nie ma szans.
Pozdrawiam AP.
To pierwsze z "ostatniej" wrzutki - super.
Pozdrawiam.
Pejzaże spoko, ale ja i tak wciaż pozostaję pod wrazeniem tego co ostatnio robisz w portretach.
cudowne
tam musi być przepięknie...
te wyspy i wysepki dodają uroku...
ślicznie Ci to wyszło...
Powoli budzę sie do życia. Dni troszkę dłuższe, a jak przesuną godzinę w marcu będę szczęślliwa.... i wrócę z energią do roboty.
Dodaję dwie fotki Dagmary...
Pozdrawiam serdecznie...
Fiu, fiu....
To pierwsze to fiu, fiu....
Czyzby zalazki nowego stylu? Niezle :)
Galeria szefowo jak nic.
Podoba sie zwiewnosc i styl. Troche lat 20-30, troche jednorazowego klimatu Polaroida, no i sporo nienachalnego erotyzmu. Nie mowie tylko o pieknym kobiecym ciele, ale kompozycja jak najbardziej ;)
Pozazdrościć z jaką łatwością przeszłaś od krajobrazu w portret .... niesamowite.
Bardzo zdjęcia mi się podobają.
Pierwsze zdecydowanie się podoba !
Pozdrawiam
rumpel
Również podoba się mnie pierwsze foto, ale szumu brak ;) Wtedy byłoby jak k@czy prawi oltskulowe :grin:
I takie rodzynki tak długo przed nami ukrywałaś ?
Miło, że się budzisz po zimowej drzemce.
Myślałem, że opływasz świat dookoła i nie masz dostępu do netu.
:) :D :)
Pierwsze bardzo ładne, subtelne, spójne w formie.
Drugie chyba odstaje, za dużo cienia - takiego... nieładnego. Pomysł też nie do końca mnie przekonuje (to coś na głowie).