Eeee tam... Mirek zlego ziola nie pali :D
Wersja do druku
Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę! :)
No to jeszcze raz ten ponury most w ponurą pogodę:
Uważam, że jeżeli nie dało się zrobić tych mostów z poziomu rzeki (nie miałeś woderów?) ani z gniazda bocianiego tudzież paralotni - to niepotrzebnie wstrzymywałeś się przed mocną, by nie powiedzieć, dramatyczną obróbką.
Być może niektóre wysublimowane gusta dopatrzą się w delikatności nijakiej dynamiki kojących aspektów, jednak ludzie czynu, akcji i przygody - westchną nad tym ujęciem 'A taka piękna katastrofa kolorystyczno-kontrastowa by mogła być'....
Dla mnie jest dobrze tak jak jest. Ja tu mocnego HDR naprzykład nie widzę :wink:
Nie wiem, czy rdza to jest to co chciałbym tam widzieć- filary i tak są dość "zardzewiałe" :roll:
Widzac wiekszy kawalek tego mostu widze, ze poszlam w dobrym kierunku z ta moja zerdzewiala wizja :-P
witam fotka spoko most tez z tej perspektywy nic innego się nie wymyśli.....ale jak by był szeroki kąt oooo:)
Niestety mnie ta wersja nie podchodzi. Za bardzo przegięta msz :roll:
Na razie dwie przeciwstawne opinie :roll:
Poczekam, może jeszcze jakieś opinie się pojawią.
A nie mogles zajsc z drugiej strony,polozyc sie i zrobic rosyjska ballade o moscie:mrgreen:tak jak oni z drzewami we filmach robili:mrgreen:Załącznik 57017
Nie mogłem się położyć. :|
Błoto było a ja miałem na sobie jedyną cieplejszą kurtkę. Powalałby się, trzeba byłoby prać, żona by skrzyczała- same nieszczęścia :-P
Można było się rozebrać - ułożyć na kupeczce ubranie na trawie, zrobić zdjęcie i potem się ubrać , a przy okazji kąpiel błotna, ale ta chyba nie przeciwreumatyczna, tyle, że ten most niewart aż takiego poświęcenia.
Mnie podoba się wersja ze stalaktytami.
Pozdrawiam AP.
A może jeszcze ponton, żeby mieć lepszą perspektywę do zdjęć nad wodą? :roll:
Dwóch panów w łódce:
Dzielne chłopaki, chcą barkę na wędkach zholować ?
Do Szwecji ale przez Świnoujście :-P
A teraz, już niemiecka wrona
Załącznik 57180 Załącznik 57181 Załącznik 57182
tosmy sie zgadali , u Ciebie glapy a u mnie kawki ;-) fajne te wrony , widac polubily beton , moje kawki mniej industrialne , na trwace siedza ;-)
Takie tam jesienne pstryki:
Fajnie podszedles do tego pnia. Podoba mi sie taka perspektywa.
Pien i sciete drzewo niezle :-)
bardzo fajne te jesienne fotki, podobaja mi sie , ale jezeli mam byc szczery to uwielbiam architekture w Twoim wydaniu , planujesz jakies wyjscia w miasto ?
Nie planuję, no może jakieś ogólne "muszę się wybrać" :-P
Na razie kombinuję z naturą :)
no... fajna ta natura , zazdroszcze boberkow , chetnie tez bym je zobaczyl na zywo , 2 bardzo ciekawa
Ladne fotki.
Ale okrągłe ogony mają te... "bobry" ;)
Sympatyczne zdjęcia im machnąłeś
Te 'bobry' powinny iść na wystawę 'Wpływ zanieczyszczeń odprowadzanych do rzeki na płaskość ogona u bobra' :D
Dzięki za miły odbiór "boberków", to zwykłe, wolno żyjące nutrie :)
Miałem okazję przejechać trasę z Polski na siedzeniu pasażera. Oczywiście, nie wypuszczałem aparatu z rąk :)
Szkoda tylko. że pogoda była nie najlepsza (popadywał deszcz, więc szyba nie była pierwszej świeżości :-P) i szybko zmrok zapada. Oto kilka zdjęć z trasy:
Most na kanale Odra-Hawela
Załącznik 57743
Farma wiatrowa
Załącznik 57744
Trzy gracje
Załącznik 57745
Przy dawnej granicy niemiecko-niemieckiej
Załącznik 57746
Jeszcze raz wiatraki, pełno ich po drodze
Załącznik 57747
Widok "z górki"
Załącznik 57742
Z Twojej relacji z trasy najbardziej przypadły mi do gustu "Trzy gracje". Dachy ciężarówek trochę psują efekt, ale cóż, autostrada to autostrada - ruchu nie wstrzymasz. :wink:
Hej Heniu :mrgreen:
Na autostradach się nie znam ale stwierdzam, że bardzo czyściutkie te szyby w aucie były :wink:
Nie wiedziałem, że taki fajny wątek. Będę tu zaglądał, oj będę :D
A mnie się Panie H. to podoba:
Załącznik 57767 :mrgreen:jak by co, to wiesz-krzycz. :-D