Odp: Raz nyny'emu smierc....
No to na podstawie wycinka zdjec nie winno sie chyba wyrabiac zdania o calosci nieprawdaz?
Wiec jak moge z kims dyskutowac na argumenty?
Skoro jak zauwazyles, robie w zastanym, i jak juz wspomnialem w wiekszosci ranna pora, to powiedz mi jak ty nie chcesz miec rosy, i jak ty chcesz miec super aktywne owady o tej porze?
Moze warto sie wybrac raz czy drugi w plener niekoniecznie poludniowa pora by sie o tym przekonac.
Nie che mi sie juz nawet dyskutowac w kwestii tla, zlozonych skrzydel i tym podobnych, ze o badylach czy innych lodygach nie wspominajac, bo trza by wrocic do pierwszego akapitu.
W kwestii podgladania zycia itp., nie znasz mnie wiec znowu jakies dziwne wnioski probojesz wyciagnac i dorobic ideologie.
p.s. O jakim zdjeciu piszesz, w kontekscie mokrego owada i suchego badyla, bo to jednoznacznie cos sugeruje ?
p.s.1. Jeszcze raz zaapeluje, pokaz mi te niesztampowe kadry cobym wiedzial do czego sie odniesc.
pozdro
Cytat:
Zamieszczone przez
Makromaniak
...Nyny, nie obejrzę 85 stron albumu...
A dlaczego nie?
Kiedy zacząłem przeglądać forum, wątki które mnie interesowały obejrzałem od deski do deski.
Pozdr
No kilkadziesiąt zdjęć z galerii to raczej reprezentatywny wycinek....tam na ogół daje się najlepsze prace.....
Skoro nie widzisz monotonii swoich zdjęć to nic nie poradzę.
Rozumiem że teraz moje zdjęcia będziesz traktował jako "pokazowo niesztampowe " :-). OK na pewno chętnie podyskutuję :-)
Na razie jestem tylko w galerii, a tam wchodzi po 1 dziennie, dopiero buduję albumy, zacząłem od innej tematyki niż makro, na razie obserwuję jak to forum działa.
Jeśli idzie o zastane światło, to odwrócę twoje pytanie o rosę i bezruch - dlaczego fotografujesz tylko rano kiedy owady siedzą zmarznięte w bezruchu? Jak przejrzeć twoja galerię to od lat fotografujesz mniej więcej tak samo i to samo (strzępotki, bielinki itp - myślę że w motylach nie przekraczasz 10 gatunków), oczywiście widać postęp techniczny.
pozdrawiam
---------- Post dodany o 13:35 ---------- Poprzedni post był o 13:31 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
barmichal76
A dlaczego nie?
Kiedy zacząłem przeglądać forum, wątki które mnie interesowały obejrzałem od deski do deski.
Pozdr
tu łatwiej sobie wyrobić zdanie w galerii.
nie mam potrzeby przerzucać dziesiątek stron pogaduszek (żebyś mnie dobrze zrozumiał-ja czyta się czyjeś komentarze z 3 słów i jednozdaniowe dosyć hermetyczne komentarze, jak to najczęściej wśród znajomych na forum, to osoby z zewnątrz to nie bawi, w odróżnieniu od uczestników :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Makromaniak
Na razie jestem tylko w galerii, a tam wchodzi po 1 dziennie, dopiero buduję albumy, zacząłem od innej tematyki niż makro, na razie obserwuję jak to forum działa.
Aż drżę z niecierpliwości jaki będzie efekt obserwacji ;) :D
Cytat:
Zamieszczone przez
Makromaniak
ja czyta się czyjeś komentarze z 3 słów i jednozdaniowe dosyć hermetyczne komentarze, jak to najczęściej wśród znajomych na forum, to osoby z zewnątrz to nie bawi, w odróżnieniu od uczestników :)
Kurcze, a tak się starałem :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Makromaniak
No kilkadziesiąt zdjęć z galerii to raczej reprezentatywny wycinek....tam na ogół daje się najlepsze prace.....
Skoro nie widzisz monotonii swoich zdjęć to nic nie poradzę.
Jeszcze raz powtorze, pokaz zatem ta niesztampowosc, bo na razie to takie pitupitu uprawiasz....
Cytat:
Zamieszczone przez
Makromaniak
Jeśli idzie o zastane światło, to odwrócę twoje pytanie o rosę i bezruch - dlaczego fotografujesz tylko rano kiedy owady siedzą zmarznięte w bezruchu?
Bo tylko wtedy mam czas, tylko wtedy jest fantastyczne swiatlo, tylko w tedy moge miec naturalna rose, tylko wtedy nie wieje - wystarczy argumentow?
Cytat:
Zamieszczone przez
Makromaniak
Jak przejrzeć twoja galerię to od lat fotografujesz mniej więcej tak samo i to samo (strzępotki, bielinki itp - myślę że w motylach nie przekraczasz 10 gatunków), oczywiście widać postęp techniczny.
I znowu sie mylisz, moja galeria to raz ze jedna z bardziej urozmaiconych gatunkowo (przynajmniej na tym forum), dwa na pierwszej stronie motyli jest lekko liczac 14 roznych gatunkow, a jak by sie tak wysilic to pewnie w calej znalazlo by sie ponad 20, wiec naciagasz lekko fakty...
pozdro
---------- Post dodany o 16:28 ---------- Poprzedni post był o 16:26 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Aż drżę z niecierpliwości jaki będzie efekt obserwac;):)
Chyba z Toba bede przezywal te dreszcze.
Az, normalnie jestem ciekaw co to bedzie za niesamowicie orginalna i nieszablonowa uczta dla oka :)
pozdro
Też z chęcią popatrze na te niesztampowe kadry:-)
Cytat:
Zamieszczone przez
grisza34
Też z chęcią popatrze na te niesztampowe kadry:-)
hejterzy ostrzą pióra (a raczej klawiatury :-))
no dobra poddaję się - motyli jest 20 gatunków tylko że takie podobne do siebie to się pomyliłem w liczeniu
Z ostatnich najbardziej podobają sie 268,269 i 270.
Cytat:
Zamieszczone przez
Makromaniak
Nyny, nie obejrzę 85 stron albumu, patrzyłem na parę ostatnich fotek,...
Polecam przestawić w Ustawienia/Ogólne ustawienia : Opcje wyświetlania wątków - Pokaż 30 postów na stronę będziesz miał wtedy 29 stron, a nie 85.
Można też wybrać 40 postów wtedy może będzie poniżej 20 stron. Szkoda, że to działa tylko będąc zalogowanym, a nie domyślnie.
Cytat:
Zamieszczone przez
Koriolan
Nyny, odpisalem.
Ja tyz :)
pozdro