Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez tropic Nasza kochana pani sekretareczka !! miło mi :-) Pewnie jakieś męskie cielsko by Cię bardziej ucieszyło,ale......no cóż ;-) A Ty to jakie?? Nie męskie????
Cytat: Zamieszczone przez tropic Nasza kochana pani sekretareczka !! miło mi :-) Pewnie jakieś męskie cielsko by Cię bardziej ucieszyło,ale......no cóż ;-) Dawaj topic, dawaj :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez ahutta Dawaj topic, dawaj :mrgreen: a co...?? jesteś chętny na fotki ?? :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez tropic a co...?? jesteś chętny na fotki ?? :mrgreen: Jak się rozłożysz, to Cię w ramach "Mglistego Śląska" sfocimy ;)
Cytat: Zamieszczone przez ahutta Jak się rozłożysz, to Cię w ramach "Mglistego Śląska" sfocimy ;) hłe,hłe,hłe....o takim mglistym myślałeś ?? :lol: Załącznik 78569 z dedykacją dla pani Sekretarki :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez tropic hłe,hłe,hłe....o takim mglistym myślałeś ?? :lol: Nie, ale wygląda smacznie :D Jak dla mnie, może być :D
Cytat: Zamieszczone przez ahutta Nie, ale wygląda smacznie :D Jak dla mnie, może być :D ....ja pierdzielę....z kim ja się zadaję :mrgreen: jeszcze mnie wrąbią jako przystawkę...:mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez tropic ....ja pierdzielę....z kim ja się zadaję :mrgreen: jeszcze mnie wrąbią jako przystawkę...:mrgreen: Zasada jest jedna - ze stołu musi wszystko zniknąć :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez tropic ....ja pierdzielę....z kim ja się zadaję :mrgreen: jeszcze mnie wrąbią jako przystawkę...:mrgreen: Jeszcze trafisz na takiego co jajka wypija i z torby "szczela".Zawyjesz Ty wtedy nieszczesny zawyjesz.Z bolu.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
hahahahaha o kurna, :D no to mnie rozbawiliscie kochani :D