bardzo piękne zwierzęta
Wersja do druku
bardzo piękne zwierzęta
Za tydzień dojdzie już rykowisko do normy. Na razie względny spokój.
Pogratulowac takich lowow.
Gdyby ktoś chciał zapolować w weekend - Bagno Ławki od 5tej. Co prawda światło robi się nieco później, ale jeszcze o szarówce dobrze słychać stękanie.
Planuję tam zawitać chyba w niedzielę, w sobotę wybieram się do czerwonego boru. Potem niestety wszystkie soboty i niedziele we wrześniu i na początku października mam już zaplanowane. Pozdrawiam
Hehehehehe, w spokojnych i odludnych :-D
Co do Grądów to nie wiem, nie bywam tam ostatnio, ale łosie tam też chodzą. Jelenie podobnie, szczególnie w lesie przed Grądami w stronę Narwi. Aha, bobry tam ładnie dokazują w rowach melioracyjnych i nie tylko. Ciekawe stanowiska są przy drodze na Chlebiotki ( za Grądami w lewo)
:lol: to tyle to ja wiem :-) , ale po dość dokładnych wskazówkach co do łosi liczyłem na podobne odnośnie jeleni. Ok , znaczy że się przeliczyłem :-) . Dzięki za dotychczasowe cenne wskazówki . Pozdrawiam
Co do jeleni - wpadasz na teren w nocy i słuchasz gdzie urzędują. Od świtu masz dwie-trzy godz żeby do nich dojść, potem chowają się w ostojach. Konkretne miejsca znam, ale w Parku.
---------- Post dodany o 16:37 ---------- Poprzedni post był o 16:36 ----------
Chyba, że chcesz tylko posłuchać. Wtedy np. olsy laskowieckie są fajne, szlak z Barwika czy Grzędy.