Sorki, nie będę się dla gry bawił w małego majsterkowicza. Nie działa, oddałem do sklepu. Dobranoc.Cytat:
Zamieszczone przez qbic
Wersja do druku
Sorki, nie będę się dla gry bawił w małego majsterkowicza. Nie działa, oddałem do sklepu. Dobranoc.Cytat:
Zamieszczone przez qbic
OT: Wiesz, sterowniki dostarczane przez producentów często maja ponad rok ;) , zmiana ich na nowe - 10 minut. PCty to nie konsole.
a wracajac do sampli z e-3... sa juz nowe na imaging-resource: http://www.imaging-resource.com/PRODS/E3/E3A7.HTM.
Jak dla mnie to rewelacja. Podoba mi się iso 3200.
Naprawdę potrafię zadbać o komputer. Jednak gra to nie program graficzny, czy księgowy i trudno, bym swój czas marnował na walkę z przeciwnościami bez 100% szansy powodzenia. Wolę zarobić trochę więcej, albo się poobijać, czy przyciąć w grę, która nie wymaga ode mnie kombinowania już na etapie instalacji. Szkoda, chciałem wesprzeć CDProjekt w ambitnym planie.Cytat:
Zamieszczone przez qbic
Pozdrawiam
Jesli o mnie chodzi, ISO1600 i 3200 sa naprawde ok. Dla mnie to plus cala reszta E-3 to wystarczajacy powod, zeby go chciec.Cytat:
Zamieszczone przez epicure
a wg mnie taki szum przy 1600 i 3200 w aparacie profesjonalnym jest zbyt duży. widac ogromną poprawę do amtorskich modeli ale pozostaje nie dosyt jak się popatrzy na zdjęcia canona
Moim zdaniem jest naprawdę dobrze. Aż tak często takich wysokich iso się nie używa. Myślę że iso 800 w E-3 wygląda jak iso 1600 w C 30D
Minęła 13:13 13 XI i mamy rozwiązanie konkursu:
Cytat:
KONKURS wycinkowy
kTóRy wycinek jest z E-3 a które z d70s? 1 to E-3? Czy może 2? A może 2 to D70s? Oba z iso 1600 :cool2:
1
2
Poprawna odpowiedź:
numer jeden toooo.... d70s
numer dwa tooo.... E-3
Pełne zdjęcia z których zostały pobrane wycinki d70s vs E-3 są dostępne tutaj:
ftp://raw.fotosite.pl/upload/E_3_vs_D70s_iso1600/
user fotki
hasło fotki
jpgi są prosto z aparatów, więc nie należy ich brać do porównań tylko jako wglądówki. Bardziej zbliżony kadr z d70s do zdjęcia z E-3 to DSC_2675.NEF.
d70s miał zapięty 50mm 1.8, E-3 miał 14-54mm.
Wygrał pafcio- zgadł pierwszy - gratulejszyn! :D
Wszystkim którzy zajęli dalsze niepunktowane miejsca, bo zgadli również gratuluję! :razz:
:(