Sorry, że wykazuję się ignorancją i nie chce mi się przeczytać stu czterdziestu stron postów o E3 - mam pytanie - czy są gdzieś jakieś sample z tego nowego cuda, oczywiście w naturalnych wielkościach? O rawach nie wspomnę...
Sorry, że wykazuję się ignorancją i nie chce mi się przeczytać stu czterdziestu stron postów o E3 - mam pytanie - czy są gdzieś jakieś sample z tego nowego cuda, oczywiście w naturalnych wielkościach? O rawach nie wspomnę...
przelecenie po dwóch wątkach na szybko od tyłu i szukania tylko linków nie jest takie wcale trudne.
można też inaczej
szukaj - sample - wyświetl posty - ostatnie 24h i już coś wyskoczy.
Czyli nie ma, bo tych trzech znaczków pocztowych, być może z nokii nie biorę pod uwagęZamieszczone przez caymer
![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Dzięki, ale to wszystko jest małe i mało dynamiczne. Trzeba będzie chyba zaczekać.
Zdecydowanie powinni zatrudnić jakiegoś fotografa który zrobi im sample... To co pokazują jako reklamę obiektywów, można zrobić kitem.Zamieszczone przez grizz
Fuji S5 Pro
Wiem, wiem :/Zamieszczone przez Janko Muzykant
Czekamy.
Jak ktoś coś ma to niech wrzuca do tego wątku!
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Jakiessłabe te fotki chyba sobie odpuszczę to E-3![]()
![]()
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Tak na marginesie - przy takich akcjach powinno się podrzucić wcześniej kilka egzemplarzy dobrym fotografom będącym jednocześnie fachowcom w dziedzinie cyfrowego obrazu - kilka sesji (plener, trudne warunki świetlne odpowiednio potraktowane, studio), to wszystko zrobione profesjonalnie (może być nawet bez szopowania, ale z uwzględnieniem możliwości konfiguracyjnych sprzętu, które mają naprawdę spory potencjał) i wystawione również profesjonalnie, w dużych wymiarach.Zamieszczone przez voovoo2
Takie działanie niesamowicie zwiększyło by notowania producenta - należy pamiętać o tym, że zainteresowanie ogólne firmą w środowiskach pojawia się tylko przy premierach i niedobrze pokazywać takie barachła, jak część ujęć z postów wyżej.
Najciekawsze jest to, że chyba żadna ze znanych marek foto tak nie robi, chwaląc się tylko, a jakże, profesjonalnymi zdjęciami... body![]()
Reichmann spełnia warunki, ale Olka bym mu nie podrzucił. Generalnie zgadzam się z kolegą, jakość obrazu ma pierwszorzędne znaczenie.
Pozdrawiam,
Piotr.