Przespać się w zimną noc pod drzewem na karimacie, zwlec o 3 na wschód - to wszystko pikuś w porównaniu ze zdecydowaniem się na Tatry w środku wakacji... To jest dopiero poświęcenie! ;)
Wersja do druku
Przespać się w zimną noc pod drzewem na karimacie, zwlec o 3 na wschód - to wszystko pikuś w porównaniu ze zdecydowaniem się na Tatry w środku wakacji... To jest dopiero poświęcenie! ;)
ani misia ani alnico robiącego za misia nie spotkałam na szlaku - więc zdjęć takich nie będzie :-P
widzieliśmy tylko kozice dwa razy po dwie oraz jelonka i sarnę
nie mów o kamieniach - dziś rano zauważyłam stada małych siniaków na całych nogach od wiercenia się nocą chyba ;)
także najsss :) ale i tak fajnie było
Aga - zdziwiłabyś się - wybraliśmy takie godziny że na trasie do Doliny 5 stawów minęliśmy się może łącznie z 20 osobami które schodziły (nie liczę zakopianki do Morskiego Oka - ale ona zawsze zawalona)
z powrotem jak szliśmy też na Trasie Dolina 5 Stawów - Morskie Oko parę osób nas minęło w tym jedna grupa belgijskich harcerzy
więc tłumów o takich godzinach nie było :) na szczęście :) :) :)
co innego Morskie Oko i co innego schronisko w 5tce ;) to był lekki szok - ale hu kers ;) fajnie było
niestety dużo zdjęć z tego wypadu nie mam - ale to co zostało w głowie - bezcenne :)
niesamowite wrażenie - zwłaszcza, że wschodu w Tatrach wokół gór jak dotąd nigdy nie przeżywałam
zwłaszcza w miejscu które tak bardzo mi się podoba... i zwłaszcza że w spokoju i ciszy z dala od tłumów - i to w tym wszystkim było najlepsze :)
263 i doczekaliśmy się..
https://forum.olympusclub.pl/attachm...3&d=1436914650
264 cudowna dolina, idąc trasą na Świstówkę - jeszcze większe wrażenie (niż w ubiegłorocznej wizycie) zrobiła na mnie Orla - tu widać ja niemal od stóp do głów jest ogromna, monumentalna i nabrałam do niej jeszcze większego respektu... chyba nie mam foty która by to odzwierciedlała niestety...
https://forum.olympusclub.pl/attachm...4&d=1436914652
265 w blasku wschodzącego słońca - mogłabym tam siedzieć i podziwiać roztaczające się widoki :)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...5&d=1436914654
Załącznik 152513
Załącznik 152514
Załącznik 152515
No to ja pierwszy pochwalę, bardzo ładne.
Wschód słońca ekstra! :)
Wschód rządzi :grin:
Wprawę w spaniu pod kosodrzewiną już masz to teraz pora na spanie na Rysach :mrgreen: (relację na tatromaniaku pewnie widziałaś).
---------- Post dodany o 06:33 ---------- Poprzedni post był o 06:30 ----------
buuuuuu.... nie dość, że rzadko to jeszcze mało :evil: Dziołcha poprow sie !!!
A to drugie, liźnięte światłem - też bomba. Ula umiesz robić foty tylko leń jesteś :mrgreen: Trzeba Ci premię zabrać :mrgreen:
265 jest super... No może kompozycja nie do końca, ale perspektywa powietrzna jest Ok. Byłaś tam w odpowiednim momencie.
Później zdjęcie było by już płaskie...
dzięki Panowie
owszem czytałam - póki co mi nie grozi ;)
nie dość że po nocach obrabiam i wrzucam foty, niewyspana chodzę do roboty to mi jeszcze tu marudzą :-P
a że leń jestem - wiem :mrgreen:
może się poprawię - zobaczymy :D
a możesz konkretniej o kompozycji ?? osobiście lubię to zdjęcie - choć jeszcze za dużo czasu nie miałam żeby się do niego przywiązać
więc jestem bardzo ciekawa co Ci tam nie zagrało ?? także z góry dzięki za uwagi.. na pewno się przydadzą :)