Odp: Oceny w galerii - kolejne podejście
ja tam w galerii kilka razy dostałem małe lanie pod zdjęciem w galerii i... jestem bardzo wdzięczny za każdą krytyczną opinię wychodzącą poza zwyczajowe "do ****". Dzięki nim wiem, co zrobiłem nie tak i na co zwracać uwagę. Może w przyszłości uda mi się nie powielać błędów. A na oceny pozytywne mniej zwracam uwagę.
Do swojego wątku zdjęcia wrzucałem, ale jakoś chętnych do komentowania za bardzo nie było :(
Odp: Oceny w galerii - kolejne podejście
Cytat:
Zamieszczone przez
Krystyna1975
Jeśli o mnie chodzi to możesz sobie stawiać pod moimi zdjęciami 0 i 1 bez uzasadnienia, tylko wiedz, że dla mnie taka ocena nie ma żadnego znaczenia. Traktuję ją jako odreagowanie frustrata. Jeśli ci to nie przeszkadza to ok.
Skoro taka ocena nie ma dla ciebie zadnego znaczenia, to nie rozumiem, skad to pieniactwo i krzyki. Poza tym, dlaczego zakladasz, ze znaczenie mojej oceny twojego zdjecia ma jakiekowliek znaczenie dla mnie...? :)
Cytat:
Zamieszczone przez
szafir51
ja tam w galerii kilka razy dostałem małe lanie pod zdjęciem w galerii i... jestem bardzo wdzięczny za każdą krytyczną opinię wychodzącą poza zwyczajowe "do ****". Dzięki nim wiem, co zrobiłem nie tak i na co zwracać uwagę. Może w przyszłości uda mi się nie powielać błędów. A na oceny pozytywne mniej zwracam uwagę.
Do swojego wątku zdjęcia wrzucałem, ale jakoś chętnych do komentowania za bardzo nie było :(
Jesli pokazujesz dobre zdjecia, bo wiesz co zrobiles dobrze, to po co pokazujesz slabe zdjecia wiedzac, ze nie ma w nich nic dobrego?
Odp: Cudze dzieło w kadrze
Cytat:
Zamieszczone przez
Krystyna1975
Jeśli o mnie chodzi to możesz sobie stawiać pod moimi zdjęciami 0 i 1 bez uzasadnienia, tylko wiedz, że dla mnie taka ocena nie ma żadnego znaczenia. Traktuję ją jako odreagowanie frustrata. Jeśli ci to nie przeszkadza to ok.
Nie cytujesz wypowiedzi, więc nie jestem pewien czy odpisujesz mnie czy k@czemu :grin:
Jeśli do mnie, to nie mam pojęcia czemu uważasz mnie za frustrata, tym bardziej cokolwiek odreagowującego. Nie wiem kim jesteś Krystyno by tak bezzasadnie mnie oczerniać. Nie pamiętam czy postawiłem ci kiedykolwiek taką ocenę. Nie przypominam sobie, by ktokolwiek komu postawiłem niską ocenę oskarżył mnie o odreagowywanie frustracji.
No proszę, nawet samo mówienie o zerach i jedynkach wywołuje dziwne reakcje forumowiczów. Postuluję niniejszym by skalę ocen w galerii zmniejszyć do dwóch (4 i 5).
Tyle w temacie, więcej się nie wypowiadam, bo reakcje są alergiczne. Sfrustrowałem się, idę odreagować w galerii.
No to po co oceniasz zdjęcia, skoro nieważne dla ciebie jest jak twoje oceny odbierają inni? Nudzi ci się? Nie masz co robić?
Cytat:
Zamieszczone przez
Krystyna1975
No to po co oceniasz zdjęcia, skoro nieważne dla ciebie jest jak twoje oceny odbierają inni? Nudzi ci się? Nie masz co robić?
A dlaczego pies lize sie po swoich klejnotach?
Po raz kolejny powtarzam - zdecyduj sie - albo ma znaczenie jak i dlaczego oceniam, albo nie ma.
Cytat:
Zamieszczone przez
diabolique
Nie cytujesz wypowiedzi, więc nie jestem pewien czy odpisujesz mnie czy k@czemu :grin:
Chodziło o k@czego. Ale nie tylko on stawia 0 i 1 bez uzasadnienia. Nie jest jedyny w tym procederze.
---------- Post dodany o 20:22 ---------- Poprzedni post był o 20:21 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
k@czy
A dlaczego pies lize sie po swoich klejnotach?
Dzięki za odpowiedź, już wiem dlaczego.
Cytat:
Zamieszczone przez
diabolique
Postuluję niniejszym by skalę ocen w galerii zmniejszyć do dwóch (4 i 5).
Wtedy dopiero się zacznie: "Kim jesteś, że stawiasz mi 4", "Patrzę na twoje PF i nie widzę nic, co uzasadniałoby postawienie mi 4", "Moderatorów proszę o przyjrzenie się odwetowym ocenom" itp. ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
diabolique
No proszę, nawet samo mówienie o zerach i jedynkach wywołuje dziwne reakcje forumowiczów. Postuluję niniejszym by skalę ocen w galerii zmniejszyć do dwóch (4 i 5).
ROTFL :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Krystyna1975
Dzięki za odpowiedź, już wiem dlaczego.
Nie sądzę.
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Wtedy dopiero się zacznie: "Kim jesteś, że stawiasz mi 4", "Patrzę na twoje PF i nie widzę nic, co uzasadniałoby postawienie mi 4", "Moderatorów proszę o przyjrzenie się odwetowym ocenom" itp. ;)
Dobre :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Na szczęście mnie to nie dotyczy :D Stawiam wyłącznie piąteczki i raz w miesiącu zero :mrgreen: